Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Decemberben hagytam abba a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Decemberben hagytam abba a fogamzásgátlót. Már 2 hónapja nem jött meg! Kapott már valaki közületek hormonkezelést?

Figyelt kérdés
Utoljára febr.06-án jött meg,ez volt a második menstruációm gyógyszer nélkül,viszont azóta semmi. Azért hagytam abba a gyógyszert,mert 2,5 év után szünetet akartam tartani,és most áprilisban szerettem volna/szeretném újra elkezdeni. Semmi előjel nincs:nem fájnak a melleim,se a hasam(bár régebben sem voltak ilyen panaszaim). Nem voltam együtt senkivel.A héten kérek időpontot nőgyógyászhoz,kapott már vlaaki közületek hormonkezelést? Az milyen?Utána kezdhetek egyből gyógyszert szedni??
2013. ápr. 2. 11:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Képes lennél továbbszedni???

Ez egy ordító jel, hogy talán nem kellene!

Biztos, hogy az életben nem akarsz gyereket?

Egyébként 2 hónap kimaradás után normális orvos még nem alkalmaz semmilyen kezelést, hanem türelemre int.

Megvizsgálnak, lesz hüvelyi uh, ők is megállapítják, hogy nem vagy terhes és ennyi.

4-5 hónap körül szoktak beavatkozni.

De azért menj csak el!

2013. ápr. 2. 13:11
 2/3 A kérdező kommentje:

Úgy tudom,ez teljesen normális,hogy kimarad. Őszintén megmondom azért akarom újra szedni,mert már ez idegesítő,hogy nem jön meg,pedig még szexuális kapcsolatom se volt senkivel az utóbbi időbe. Vannak itthon is gondjaim,nyakamon a főiskola,szakdolgozat..nem csodálnám,ha amúgy is késne. Sokkal nyugodtabb lennék,ha tudnám mikor jönne meg,másrészt ha úgy alakulna,a szex miatt sem kellene aggódnom.

Pénteken megyek orvoshoz,mindenképpen átbeszélem vele!

2013. ápr. 2. 14:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem.

1 hónap normális, ha kimarad (max. évi egyszer).

2 hónap nem normális.

A post pill amenorchea meg végképp nem normális.

2013. ápr. 2. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!