Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen fogamzásgátlót használ? Árban kb. mennyi?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 16:09
1/7 anonim válasza:
semmilyet:D soha többet.. tönkretett..
2/7 anonim válasza:
Jangee nevű tabit szedem, 2345-ért veszem egy hónapra. Nekem semmi bajom tőle, tök jó. A hormontartalma elég magas. csak olyan nőknek ajánlom, akik már voltak terhesek, vagy kicsit több bennük a tesztoszteron... :)
3/7 anonim válasza:
Szia! Én egy hónapja váltottam, most Reziát szedek, kb 7-8000 ft környékén van a három havi adag, attól függ, hol veszed meg, én 7800-ért vettem. Azelőtt Yasminelle-t szedtem, ugyanaz a hatóanyaga, csak az egy ezressel drágább- 8800 ft a 3 havi. Mindkettő alacsony hormontartalmú. Üdv!
4/7 anonim válasza:
énis Jangee tablettát szedek 6300 ft 3 hónapra !
6/7 anonim válasza:
utolsó, te miért hasznalsz 2 fogamzasgatlot?
7/7 anonim válasza:
egyiket szedtem. aztán megszünt. most a másikat :D ja nem am tutira megyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!