Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg a srác tuti nem százas?
Anyám újdonsült pasija és a fia aki kb velem egykorú hozzánk költözött. Pár hétig nem is volt baj, de aztán elkezdett fura lenni. Egy szobában vagyunk, de szinte mindig meztelenül van éjjel van h úgy is gépezik. Meg érdekes h mindig benyit valami ürüggyel amikor tusolok. De volt olyan is hogy mondta h vetkőzzek le én is mert sokkal jobb lesz erre megfogja a farkam. Meg volt még pár hasonló húzása. Szólni meg nem akarok mert nem akarok balhét.
19/F
Mi lenne ha nem is tudom, vele beszélnéd meg hogy ez nem oké?
Amúgy meg ha szól hogy vetkőzz le te is, és erre szó nélkül levetközől az azért elég félreérthető jel, hogy nem lennél-e benne dolgokban, legalábbis nekem nem normális, hogy csak úgy meztelen legyek mások előtt, kivéve ha akciózni akarunk.
Én a beszélgetés híve vagyok, próbálj meg vele beszélni!
Bármennyire is érdekes emberek vagyunk és tudunk beszélni egymással, ha viszont nem ért meg téged akkor viszont tudjátok tisztázni a határokat.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!