Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi a fenét csináljak?
Szerelmes lettem egy hetero srácba. Megint. Vagyis,elég fura az egész. Mindig hangoztatja,hogy utálja a melegeket,de ahhoz képest ha találkozunk,akkor folyamatosan ölelgetjük egymást,és nem ilyen gyors pasis ölelésről beszélünk. Rólam nem tudják hogy meleg vagyok,de én olyan szinten beleszerettem,hogy aaa. Olyan cuki meg minden. De a legutóbbi hetero pasinál is fél évig szenvedtem,és csak utána tudtam hárítani az iránta érzett szerelmem. De nekem nincs még egy fél évem arra,hogy egy olyan pasi miatt szenvedjek,aki aztse tudja hogy miért,vagy kiért szenvedek. Olyan rossz,hogy a fiú barátaim is mindig kérdezik,hogy miért vagyok rosszul, mert látják rajtam, meg hogy biztos nő ügy,én meg csak arra tudok gondolni hogy meleg vagyok az ist*nit!
Mit tegyek?😯😯😯😯
Szerencsétlen helyzet, az biztos. :/
Nem akarok hülyeséget írni, de nem lehet, hogy a kiszemelted látens homoszexuális?
Általában azok szokták hangoztatni, hogy ők mennyire nem bírják a melegeket, akik nem merik beismerni maguknak hogy ők is azok.Főleg hogy ölelget.(Tapasztalatból mondom.)
Szerintem el kellene mondanod egy olyan embernek, aki ismer téged, és te érdemesnek tartod rá, hogy megtartsa a titkod, ha nem akarod hogy kiderüljön, hátha tud neked segíteni.
Vagy esetleg ha adódik rá alkalmad, kérdezd meg a srácot, hogy miért nem szívleli a melegeket, esetleg akkor kiderül valami.
Gondolom szeretsz vele lenni, akkor meg használd ki az alkalmat, hogy vele lehetsz barátként.
Nem tudom mennyi idős lehetsz, de én is voltam hasonló helyzetben, és jó volt kihasználni az alkalmat, amikor megöleltük egymást, még ha ő csak barátként tekintett rám, én attól még örültem neki, hogy kedvelt, és reménykedtem.Hidd el, reménykedni és szeretni valakit még mindig jobb, mintha senki sem tetszene, és nem lenne mi után vágyni.
Bocsi, nem tudok ennél jobb tanácsot adni, tényleg elég nehéz helyzet, de remélem, hogy jól alakul majd minden. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!