Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok: Nektek volt már "szexhaverotok", akivel nem csak szexeltetek, hanem haver/barát is volt?
Figyelt kérdés
(olyan szexhaverra gondolok, akivel akkor tudtál ágyba bújni, amikor csak akartál. Aki igyekezett kielégíteni tudván, hogy máskor te fogod őt, de a kapcsolat nem csak a szexről szólt, de nem is a pasid volt)2016. aug. 22. 22:06
12/16 anonim válasza:
nekem eddig ilyen csak álmaimban volt, de jó lenne ha már egyszer az álmok valóra válnának
13/16 anonim válasza:
Volt ilyen, de csak kétszer szereltünk még a legelején, azóta pedig simán barátok vagyunk. És tényleg szoros maradt a kapcsolat, mert legálabb hetente találkozunk azóta is. Ennek egy éve már.
20/F
14/16 anonim válasza:
Nekem megbeszélt volt előre, hogy ezt akarom. Azonban kiköltözött külföldre sajna. Pedig jó volt. Ennek ellenére dumálni szoktunk a mai napig. Csak hát így szex nincs :D
15/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, srácok!
2016. aug. 25. 20:58
16/16 anonim válasza:
Nekem van olyan fél éve. Pont az osztálytársam volt hogy suliba is csináltuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!