Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdjek a barátom apjával?
Figyelt kérdés
A barátom (nem pasim) apja bisex,megtaláltuk egymást meleg társ keresőn. És nem tudom,hogy mi tévő legyek,nagyon bejön az apa,pont az esetem,és én is bejövök neki.
Félek,hogy ha kiderül akkor oda barátságunk.
2016. júl. 30. 01:39
1/21 anonim válasza:
Neeeeeeeemáááááááárrrr !!! ?!?!? !? ?! ?!!!!?? ?? ! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
4/21 anonim válasza:
Ha fontos neked a barátságotok, akkor ne!
5/21 anonim válasza:
El nem tudom képzelni mit érezne akkor a barátod ha épp az apját szoptatják vagy dugják. Csodálatos.
6/21 anonim válasza:
Azt hiszem mára elég volt az internet csodás világából. Na,pá, jó éjt.
8/21 anonim válasza:
Meg ne ted!!!!! Kitőr a 3 világháburú!!! Menekűűűűűűllljjjjjjjjj!!!!!!!!!
-.-
9/21 anonim válasza:
Mielőtt bármit csinálnál, szerintem kérdezz rá a barátodnál is, hogy ő mit gondol erről.
Én szerintem eléggé gáz lenne a részedről, mert érted, kb az apád is lehetne, igaz nem írtál egyikőtök részére sem kort, de gyanítom ti olyan 15-25 között lehettek, az apa meg egy 35-45 között.
10/21 Fanta 39 válasza:
Persze!! XDDD Ki ne hagyd már!!Ha kihagyod akkor egy f@sszal kevesebbet szopaz le XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!