Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti értitek ezt? Többi lent

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti értitek ezt? Többi lent

Figyelt kérdés
Arról lenne szó hogy körülbelül 1 éve megtetszett az osztálytársam,szemztünk,úgy vettem észre hogy érez irántam valamit,mindketten fiuk vagyunk én biszex őt nem tudom,a lényeg az hogy nagyon meg akart ismerni,ez sikerült is neki kb fél éve nagyon jóban vagyunk,sokszor ölelget,megpuszil de ezt inkább részegen,az utóbbi időben kicsit eltávolodtunk neki barátnője lett ami nekem eléggé fáj ezért probálok minél kevesebb időt tölteni vele,de ez sajnos nagyon nehéz mivel megszerettem....már éppen kezdtem elengedni,nagyon közel voltam hozzá,de részegen megfogott átkarolt és azt mondta hogy menjek vele...kérdeztem hogy hova megyünk,de nem válaszolt csak ölelt és vitt....elértünk egy olyan helyre ahol nagyjából senki nem volt és elkezdett pisilni,ezután megkérdezte mosolyogva hogy leszopome....nem tudtam hova tenni furcsáltam az egészet de gondoltam belemegyek a játékába és azt mondtam hogy igen...erre elkezdte húzogatni előttem és azt mondta hogy felállitja és akkor menjek de jött valaki és gyorsan elrakta,és elmentünk onnan,amúgy nem csináltam volna vele semmit csak kiváncsi voltam hogy tényleg szeretnée,tény hogy nagyon tetszik nekem még most is de probálom elengedni,másnap nem is hozta szóba elvoltunk beszélgettünk,de ugyanugy a barátnőjével volt.....miért csinálja ezt velem?? ha nem mer lépni semmit felém akkor hagyjon békén,ne csináljon ilyeneket,nem veszi észre hogy mennyire fáj ez nekem? Most ezzel azt érte el hogy megint reménykedek...szerintetek miért csinálja ezt? És én mit tegyek?

2016. júl. 26. 01:02
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Részeg volt, ilyenkor az ember nincs teljesen tudatában annak mit csinál, ezt józanon kéne megtudni tőle, lehet akar valamit tőled de ugye most barátnője van szóval azért nem kéne így...
2016. júl. 26. 01:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te mond el neki az érzéseidet, és nézd, hogy reagál. Ha elutasít, akkor szakíts meg vele minden kapcsolatot, hogy túl tudd tenni magad rajta.

Lehet, hogy még nem fogadta el magát (az biztos, hogy nem full hetero, azok részegen se csinálnak ilyeneket), és lehet, hogy ezért lett barátnője, hogy majd így elfelejti ezeket a vágyait. Irántad nem tudom, hogy érez-e valamit, még az is lehet, hogy igen, de nem akarom, hogy hiába reménykedj...

Azért sok sikert!! :)

2016. júl. 26. 01:15
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Bocsi de te néha gondolkodsz is? Nyilván ha meg akart szoptatni vágyik a dologra csak mivel megvan a normális heteronak tűnő élete,lehet szégyenli és azért nem hozza fel.Mikor elgyengül akkor van olyan amikor vágyik rád. Mi re vársz hogy eléd álljon és a torkodra nyomja? Vagy az arcába ültessen,vagy a f.....? Mert ezt várhatod.
2016. júl. 26. 01:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre ismerős volt a sztori, aztán rajöttem hogy mégse... Akire gondoltam abban van annyi értelem hogy ha a csávesznek csaja van, akkor meg se forduljon a fejében hogy lecummantsa. Te se erőltesd. Mond el neki hogy mit érzel, ez nagyon fontos, de amíg barátnője van, addig ilyenekbe ne menj. Ha lenne esélyed nála, egy ilyen után téged hibáztatna. Szal előbb dumáljatok.
2016. júl. 26. 13:54
 5/8 anonim válasza:
100%

Azta. A hetedik sorig ez lehetett volna az én történetem is, a másik fél szemszögéből. De hát nekem nincs barátnőm és az azt követő szálakkal egyre inkább elsántult a dolog. Viszont kicsit beleremegtem.

Sajnálom, hogy rosszul érzed magad miatta. Szerintem jó, hogy közbejött az a valaki és megakadályozta az akciót, mielőtt ő vagy egy negyedik személy kapott volna később titeket rajta. Ne adj isten, lehet, hogy a barát be akart csalni a málnásba, később gúnyt űzni belőled. Nem tudhatod. Nem vagytok túl régóta közel, én a helyedben vigyáznék. Már amennyire inkognitóban vagy. És nem utolsó sorban, ott a barátnő. Ha összejönnétek neked is fájna, ha megtörve a kapcsolatotokat, így megalázna. A lényeg, hogy biztosan jól jártál.

Szerelmet sose koldulj! Itt a nyár, nem kell látnod mindennap. Élvezd ki, nyaralj, olvasgass, edz sokat! Elfelejted!

2016. júl. 27. 03:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat:)
2016. júl. 27. 11:35
 7/8 A kérdező kommentje:
Amúgy leírtam hogy semmit nem csináltam volna vele,csak kiváncsi voltam hogy szórakozik vagy tényleg megtenné
2016. júl. 27. 21:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

beszélj vele a mikor józan,hogy kb.:mire emlékszik az ilyen mámoros éjszakákból?

ha tudja,hogy mi az ábra akkor esetleg világositsd fel,hogy ez neked nem jó.esetleg bevallhatod neki,hogy szerized.

lehet hogy ő is bisex és most épp a csajozós időszakát éli.veled pedig cicázik

2016. júl. 27. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!