Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti értitek ezt? Többi lent
Szerintem te mond el neki az érzéseidet, és nézd, hogy reagál. Ha elutasít, akkor szakíts meg vele minden kapcsolatot, hogy túl tudd tenni magad rajta.
Lehet, hogy még nem fogadta el magát (az biztos, hogy nem full hetero, azok részegen se csinálnak ilyeneket), és lehet, hogy ezért lett barátnője, hogy majd így elfelejti ezeket a vágyait. Irántad nem tudom, hogy érez-e valamit, még az is lehet, hogy igen, de nem akarom, hogy hiába reménykedj...
Azért sok sikert!! :)
Azta. A hetedik sorig ez lehetett volna az én történetem is, a másik fél szemszögéből. De hát nekem nincs barátnőm és az azt követő szálakkal egyre inkább elsántult a dolog. Viszont kicsit beleremegtem.
Sajnálom, hogy rosszul érzed magad miatta. Szerintem jó, hogy közbejött az a valaki és megakadályozta az akciót, mielőtt ő vagy egy negyedik személy kapott volna később titeket rajta. Ne adj isten, lehet, hogy a barát be akart csalni a málnásba, később gúnyt űzni belőled. Nem tudhatod. Nem vagytok túl régóta közel, én a helyedben vigyáznék. Már amennyire inkognitóban vagy. És nem utolsó sorban, ott a barátnő. Ha összejönnétek neked is fájna, ha megtörve a kapcsolatotokat, így megalázna. A lényeg, hogy biztosan jól jártál.
Szerelmet sose koldulj! Itt a nyár, nem kell látnod mindennap. Élvezd ki, nyaralj, olvasgass, edz sokat! Elfelejted!
beszélj vele a mikor józan,hogy kb.:mire emlékszik az ilyen mámoros éjszakákból?
ha tudja,hogy mi az ábra akkor esetleg világositsd fel,hogy ez neked nem jó.esetleg bevallhatod neki,hogy szerized.
lehet hogy ő is bisex és most épp a csajozós időszakát éli.veled pedig cicázik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!