Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól még, hogy ki akarom próbálni lánnyal, ugye még meleg vagyok?
Figyelt kérdés
Meleg fiú vagyok de mostanában egyre jobban izgat, hogy milyen lehet egy p*ncit megdugni. Félek, hogy előbb-utóbb biszex vagy hetero leszek, de én ezt nem akarom! Ugye ettől még meleg maradok?2016. aug. 22. 00:05
11/14 anonim válasza:
upsz az kimaradt, hogy a heterok meg a lányokkal való együttlétere bíztatják a kíváncsi melegeket, lánnyal még nem közösült biszexeket :D
előző voltam
12/14 anonim válasza:
Azt irtad hogy a nő szerepébe képzeled magad...
Akkor te passzív vagy és fiút se dugtál még?
13/14 A kérdező kommentje:
#12:
Még nem voltam fiúval.
De amúgy igen passziv vagyok. Jobban élvezném ha én szopnék és engem dugnának meg. Szopás közben hamarabb elélveznék mint az akinek csinálom.
2016. aug. 22. 13:53
14/14 A kérdező kommentje:
Sokszor arról álmodozok, hogy egy napra ha lenne puncim, biztos jól megdugatnám magam valakivel :D
2016. aug. 22. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!