Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ittas állapotban kihasználtak egy buliban, de sajnos én is elélveztem, úgy hogy a farkamhoz sem értem, akkor valszeg én is meleg leszek? 20/f
Az emberi szexualitás sokkal komplexebb, semmint, hogy két vagy három kategóriába le lehessen szűkíteni. Vannak bizonyos genetikai hajlamok amik meghatározzák az emberi orientációját az esetek döntő többségében, de ezek nem merevek.
Például, csak azért mert élvezed ha más férfi kihasznál, nem fogsz a "heteroszexuális" kategóriából átmenni a "homoszexuálisba", mint valami bináris kapcsoló. Ez a valóságban nem létezik. Max rájössz, hogy egy kicsit közelebb állsz a Kinsley skála belsejéhez, mint gondoltad volna.
azt gondolom ha valaki ittasan megtesz ilyesmit, annak van valamilyen szintű vonzodása a fiús szexhez, maximum még nem fedezte fel teljesen vagy magának sem vallotta be.
Elég nyitott vagyok szexuálisan, de amik a NEM kategoriába tartoznak nálam azt biztos senki nem udná velem csinálni ittasan sem. Vagy olyan akihez nem vonzódom akár a neme vagy más miatt, sosem venne rá részegen sem semmire.
A náci haláltáborokban Dr. Mengele úgy vett sperma mintát a zsidó férfi raboktól, hogy feldugott a seggükbe valamit, izgatta a prosztatájukat és ezáltal a férfiak akaratlanul elélveztek, pedig gondolhatod hogy mennyire élvezték az ottlétet.
Ha most én is kikötnélek téged valahová bepucsítva, akkor tudnám addig izgatni a segged FIZIKAILAG, hogy elélvezz, miközben ÉRZELMI-SZELLEMI értelemben te gyűlölsz engem és azt is amit művelek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!