Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, volt már, hogy mellélőttetek és heteronak bizonyult akinél bepróbálkoztatok? Milyen reakciókat tapasztaltatok eddig?
És volt, aki ellenséges volt?
Egyáltalán ti hogyan próbálkoztok?
1-es vagyok. Nem tapasztaltam ellenséges reakciót. Eleve csak olyannál próbálkozom be, akinél látok jeleket, hogy meleg, és várok is, mielőtt "úgy" közelednék.
A közeledés nálam azt jelenti: megmondom, hogy látom, hogy jól kijövünk és elmehetnénk valahová. Mindegyik igent mondott erre eddig, de a konkrét nap lefixálásakor elterelték a témát, és nem lett randi. Gondolom, mégis heterók voltak vagy maguk előtt sem tisztázták, hogy melegek.
Nem szoktam óvatoskodni, hogy: "mi a véleményed a melegekről"? és hátha elszólja magát. Ha randizni, járni szeretnék egy férfival, akkor vállalom a kockázatot, hogy megnyíljak felé. Ha ezt sem vállalom, akkor hogy akarok kapcsolatot egyáltalán? Egyszer olyan előfordult, hogy a férfi nem válaszolt (őt emailben hívtam randira), de elmesélte másoknak, hogy meleg vagyok. Ez nem volt kellemes, bár elmondom magamról, ha nagyon kérdezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!