Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltátok már, hogy mindig azok oltják a leghangosabban a melegeket minden társaságban, akikből simán kinéznéd, hogy érdekli őket a téma?
inkább nevetség tárgyai szoktak lenni a melegek társaságban,ha szóba kerül.
én nem szoktam hallani,hogy valaki vérkomolyan szidja őket,mert különösebben a kutyát nem érdeklik.
röhögni lehet egy kettőn,és annyi.
Azért oltjuk a melegeket mert ez az oldalon nem a melegeknek készült, hanem a normális felfogásúaknak.
Most olvasok egy topicot, hogy hogyan sz*p egy férfi, hát kösz, de jóhogy kilövöm a gyakorit, mivel hányinger közeli állapot kap el.
"hanem a normális felfogásúaknak"
Akkor te hogyan kerültél ide?
Ahm... engem ebben a kategóriában minden kérdéstől elkap a hányinger.
Igen, én megfigyeltem. :D
Nálunk pont a rózsaszín pólósok oltogatták őket, közben meg láttam, hogy érnek egymáshoz, hogy néznek egymásra, azok a gyengéd pillanatnyi érintések, mélyen egymás szemébe nézés, komolyan forrt a levegő tőlük, meg a szerelmüktől. :D
Amúgy vannak kivételek, de nálunk nagyon meleg volt a helyzet. :)
Kompenzálás.Ha jól leugatom őket, és macsó vagyok akkor én vagyok az alfahím és az alfahím nem buźi.
A szélsőséges nézetekről meg annyit, hogy többnyire az ilyen emberek lelki roncsok. Pl. egy bąlfasz nevelés és egy rejtegetett homoszexualitásból fakadó törés. A felvonulásnál az ellentüntetők között is elég magas a melegek aránya, csak ők rosszab környezetből jönnek.
Tudod, félnek tőle, hogy egy férfi úgy fogja kezelni őket ahogy ők a csajaikat. Ezek kb. olyan szinten vannak az emberi kapcsolatokról való gondolkozában mint valami valóságshowban lakók.
Szerintem ha egy férfi rendben van önmagával, akkor nem izgatja fel magát azon, hogy más férfiak mit csinálnak és kivel. (Addig, amíg nem az ő barátnőjükről van szó. : D)
Ebben a mondatban összefoglaltam mindent szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!