Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tényleg csak a szőrtelen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak a szőrtelen kockahasú kockahasú alkatú pasik tudnak párt találni?

Figyelt kérdés
Mindenhol csak azt látom hogy mindenkinek a szőrtelen kockahasú férfiak jönnek be. Én is sportolok de még se leszek szálkás egy kis fölösleg itt ott és máris kövérebbnek látszunk. Van akiknek nem csak a kigyúrt állatok jönnek be hanem átlagos srácok is? 186 cm (77kg) közepesen szőrös vagyok. Ez szerintetek jó passzív alkatnak? Mi a véleményetek? 19/f
2016. aug. 9. 23:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálam fő szempont, hogy helyes arca legyen és persze ne nyomjon össze :D Amúgy lényegesen vonzóbb számomra egy szálkás egyén, de nem minden a külső.

188cm/69kg

19/Feminin/Passzív

2016. aug. 10. 13:12
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szőrtelen kockahasú pasi vagyok, még nem találtam meg a páromat :P
2016. aug. 11. 18:01
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

A barátom is 186 cm és 76 kiló és vékony, modell alkat, enyhén izmos.

A szőrös mellkason segít a borotva meg a bőrnyugtató zselé.

Pasim mellkasa is szőrös, és mivel megkértem leborotválta.

A hasánál viszont kevésbé szőrös és az a finom kis csík az nagyon izgató, a combjai sem szőrösek annyira hogy zavaró lenne sem lényeg :))

Nekem sem a kigyúrt, sem a tetovált, sem az alacsony, sem a 186-nál magasabbak nem jönnek be.

Brian Kinney na ő nagyon bejött- illetve aki játszotta- a pasim pont olyan alkat mint a színész volt!!

2016. aug. 11. 20:22
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz. Én pl. egy kockahasú pasihoz bottal se nyúlnék, mert nálam alapvető elvárás, hogy legyen rajta hús, amibe nyilván a pocak is beletartozik. A szörtelen pasik nekem is jobban bejönnek, mégsem mérvadó nálam, ugyanúgy számításba jöhet egy szőrösebb is. Van akinek ez tetszik, van akinek az, de egy szőrtelen, kockahasú pasi semmivel sincs előnyösebb helyzetben, mint mondjuk egy nagyobb darab, szőrösebb pasi, mert van aki pont ez utóbbi típusra gerjed be.
2016. aug. 12. 10:36
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Valaki privi, chatszex esetleg? :P 21/uni
2016. aug. 12. 16:19
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, én pl. kifejezetten szőrős, elég nagy darab (110kg-195cm) srác vagyok, mégis akad mindig valaki, aki megdugna :)

f23

2016. aug. 14. 14:51
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem csak a szőrős kockahasú pasik találnak párt. A picit szőrősebbek is. :)

A másik, hogy nem kell sem kockahasnak, sem csupasz csiganak lenni ahhoz, hogy barátnőt találj. :)

Teljesen rendben lehet az alakod az alapján, amit leírtál. Nyugi!

2016. okt. 8. 22:20
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy állsz hozzá, hogy a nők csak ilyen férfiakat keresnek, akkor nem is fogsz találni senkit.

Nekem szőrös a mellkasom, a hasamon is végigfut egy csík, szőrös a lábam és a karom is. És? Senkit nem érdekel milyen, ha jóképű vagy, értelmes, humoros. Aki meg ez alapján keres férfit, azoktól nem is akartam soha semmit, mert ostobák.

2016. okt. 8. 22:55
 19/20 A kérdező kommentje:
Utolsó kettő köszi a tanácsot csak a kategóriát nem nézzétek :)
2016. okt. 9. 17:36
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Az könnyen meglehet! :D Akkor is biztos megtalálod a barátod(-nőd). :)
2016. okt. 9. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!