Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak a szőrtelen kockahasú kockahasú alkatú pasik tudnak párt találni?
Nálam fő szempont, hogy helyes arca legyen és persze ne nyomjon össze :D Amúgy lényegesen vonzóbb számomra egy szálkás egyén, de nem minden a külső.
188cm/69kg
19/Feminin/Passzív
A barátom is 186 cm és 76 kiló és vékony, modell alkat, enyhén izmos.
A szőrös mellkason segít a borotva meg a bőrnyugtató zselé.
Pasim mellkasa is szőrös, és mivel megkértem leborotválta.
A hasánál viszont kevésbé szőrös és az a finom kis csík az nagyon izgató, a combjai sem szőrösek annyira hogy zavaró lenne sem lényeg :))
Nekem sem a kigyúrt, sem a tetovált, sem az alacsony, sem a 186-nál magasabbak nem jönnek be.
Brian Kinney na ő nagyon bejött- illetve aki játszotta- a pasim pont olyan alkat mint a színész volt!!
Nem hinném, én pl. kifejezetten szőrős, elég nagy darab (110kg-195cm) srác vagyok, mégis akad mindig valaki, aki megdugna :)
f23
Szerintem nem csak a szőrős kockahasú pasik találnak párt. A picit szőrősebbek is. :)
A másik, hogy nem kell sem kockahasnak, sem csupasz csiganak lenni ahhoz, hogy barátnőt találj. :)
Teljesen rendben lehet az alakod az alapján, amit leírtál. Nyugi!
Ha úgy állsz hozzá, hogy a nők csak ilyen férfiakat keresnek, akkor nem is fogsz találni senkit.
Nekem szőrös a mellkasom, a hasamon is végigfut egy csík, szőrös a lábam és a karom is. És? Senkit nem érdekel milyen, ha jóképű vagy, értelmes, humoros. Aki meg ez alapján keres férfit, azoktól nem is akartam soha semmit, mert ostobák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!