Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgató tud lenni egy szőrtelen, közepesen dagi pocak?
Ez partner függő !
Pesz van akinek bejön , van kinek ellenszenves , de sokakat meg az érdekwl , h ki áll a "pocak" mögött!
mi az a közepesen dagi? volt már itt magát macinak nevező 100 kilós kérdező is:D
amúgy nekem nem. rengeteget sportolok, mozgok, figyelek a táplálkozásra, olyan barátot szeretnék aki nincs elhízva
Mindenképpen. :)
Nálam eleve elvárás, hogy legyen az illetőn fölösleg. Egy kockahasú csontkollekció, legyen az bármilyen helyes vagy izmos, nem jönne be semmiképpen, de nyilván mindenkinek más az ízlése.
Nekem igen!! Egyszer nekem tetszett egy kicsit pocakos pasi, aki egyébként szőrtelen és szerintem hetero.
Szóval nekem bejön.
A kigyúrt is bejön meg azok is, akiken van egy kics súlyfelesleg. Csak a nagyon véknyak és az elhízottak nem tetszenek. De ha küldesz nekem egy privit, mondok egy véleményt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!