Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgató tud lenni egy szőrtelen, közepesen dagi pocak?
Én szeretem, ha nem pálcika alkatú az illető, alapvetően izmos, deltás, formás... és egyáltalán nem bánom, ha épp van egy kis pocakja hozzá. De csak olyan kis csípnivaló, ami ruhában, vagy álló helyzetben nem igazán látszik, legfeljebb ülve. Néhány centi plusz, néhány kiló plusz. Olyan "tömegelés után, szálkásítás előtt" állapot.
De azért nem 100 felett, az már sajnos nem tud bejönni, olyan 80 egynéhány kilóra gondoltam. Sajnos ilyen közepes állapot, nem nagyon létezik, mert valaki vagy vézna (illetve direkt kockahasra gyúr), vagy ha nem, akkor garantáltan 100 felett van, abból meg szokás szerint 5-10 év múlva úgyis 150 lesz... Szóval 10-ből 8 srác nevetségesen vékony (csont+bőr), 2 meg határozottan kövér. Bírnám, ha tényleg lenne arany középút is jóval nagyobb arányban.
Igen tud izgató lenni de ehhez nekem egy helyes arc és egy kedves belső is kell nagyvonalakban. (Nekem bejön a súly magasság aránya.) ha passzív vagy és bújós tipus akkor lehet el is fogadnálak :D de ha gainer vagy sztem elég lesz ez a súly már mert rámegy az egészségedre már. (macikedvelő/chaser)
22/m/f/aktív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!