Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Japánban hogy viszonyulnak a homoszexualitáshoz?
1-es, ennyi erővel a heteroszexuális párok se érintkezzenek az utcán.
Nem tudom, mennyire elfogadott ott, de szerintem senkit nem szoktak kinézni, hiszen elég extrém emberek is vannak ott, meg rengeteg yaoi van.
#3:
Személy szerint azt is utálom, azt meg ha valakik nyalják-falják egymást az utcán kimondottan ...
Úgy bírom, hogy a homoszexuális kategóriába írnak felháborodottan emberek akik úgymond heterok. Ha utálod, nem bírod, vagy csak egyszerűen nem érdekelnek a melegek akkor miért kell írni trágár szöveget? Nem tudom, hogy te melyik csatornát nézed a tv-ben de én sehol sem láttam melegeket, homoszexuális témát sem.
Nem bírod elviselni a homlszexualitást? Ne gyere ebbe a kategóriába! Ennyi.
Engem nem érdekel például a terhesség, gyereknevelés stb.. Nem is járok abban a kategóriában...
Kedves kérdező! Szerintem, ahogy észrevettem inkább a nyugati országok az elfogadóbbak. Japánról nem tudom :/
Amint tehetem, el is megyek Magyarországról. Elmaradott, birka nép ez... tisztelet a kivételnek
Koszi a valaszokat amik a temahoz kapcsolodtak:))
#9 enis eltervezek menni innen amilyen hamar csak lehet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!