Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Tornaórai öltözőben, munkahelyi öltözőben, amikor zuhanyozni mentek, hol veszitek le az alsónadrágotokat? Takarjátok magatokat valamivel?
nem zavartatom magamat, ott veszem le, ahol öltözök
17/f
Edzőteremben a szekrényben hagyom minden cuccom és csak törülközőt és tusfürdőt viszek magammal a zuhanyzáshoz. Meztelenül megyek végig az öltözőn, kezemben a törülközőmmel, engem kicsit izgat ez a helyzet. :D
Mindig próbálok meglesni másokat néha fel is izgulok és többször volt már erekcióm is, mondjuk akkor azért kicsit el szoktam magam takarni. :D
Néha amikor kiürül az öltöző gyorsan ki szoktam verni, nekem az egy plusz érzést ad hogy bármikor lebukhatok. :D
19/F
miért kéne takarni magad? nálunk pl van egy elég nagy öltöző azt onnan még egy kb 20 m-es folyosó a tusolóig, és oda ruha nélkül megyünk már, és nem, nincsenek válaszfalak, sőt, sokszor egész jókat ökörködünk is együtt a tusolóban.
de miért kérdezed? ennyire szégyenlős vagy?
ja és igen, nem csak tusolóban, de az öltözőben is láttam már nem egy társamat teljesen álló dákóval, vagy 10 percen át úgy pakolt a szekrényéből, hogy teljesen merev volt neki. nem igazán zavartatta magát, sztem a többiek jobban zavarban voltak, bár fene tudja, senki se tette szóvá, inkább mindenki úgy tett, mintha semmi se történne. szóval megesik ez ...
És igen, naná sztem minden egézséges fiú (heteróként is) megnézi a másik fiút, ez egy olyan dolog, amit tagadni lehet persze, csak hát ösztönösen kíváncsiak vagyunk a vetélytárs szerszámára ugye :)
hahahaha sztem nem vagy egyedül ezzel. én egyszer olyat láttam h a srác a tusoló alatt verte ki magának és nem nagyon zavarta h amúgy voltunk kb 20-an, de a fallal szembe állt, és le..arta :-) igaz, itt voltak a tusolók között válaszfalak, de abszolút áttetsző volt, szal nem csak az látszott h a srác verte magának de még az álló farka is.
hát érdekes élet zajlik az öltözőkben, az tuti, ezt már megtanultam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!