Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Tornaórai öltözőben, munkahelyi öltözőben, amikor zuhanyozni mentek, hol veszitek le az alsónadrágotokat? Takarjátok magatokat valamivel?
Nem vagyok szégyenlős, így én is le szoktam vetkőzni, nem takargatom magam. Hetero vagyok, de van bennem annyi kíváncsiság, hogy néha oda pillantok máséra, csak összehasonlításképp :P És igen, volt már, hogy felállt, ha jól megmosom még otthon is fel szokott, de közös tusolóban van még az a plusz inger, hogy mások előtt vagy meztelen, nekem ettől is könnyen fel tud állni. Nem zavartatom magam olyankor se, büszke vagyok a hímtagomra :D
19F
Én is szeretem, ha megnéznek, és én is megnézek másokat.
Sose takartam magam. Még a folyosón is úgy szoktam mászkálni, pucéran, mivel általában az irodába levetkőzöm!
meztelenül megyek a tus alá és hosszan szoktam mosni a répám és igen van hogy merevedésem lesz
Láttam már másnak is nem zavar
Ha valakinek jó szőrös azt megnézem de észreveszem ha engem is néznek
Nem szoktam szégyenlősködni, nem zavar ha néznek, sőt :)
Én is megnézem a másét, de csak úgy, hogy ne legyen feltűnő.
Erekcióm pedig középsulisként volt, egyszer az osztálykiránduláson az egyik tanárommal tusoltam. Úgyhogy elfordultam és jéghideg vizzel zuhanyoztam tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!