Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok! Tornaórai öltözőben,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Tornaórai öltözőben, munkahelyi öltözőben, amikor zuhanyozni mentek, hol veszitek le az alsónadrágotokat? Takarjátok magatokat valamivel?

Figyelt kérdés
Amikor zuhanyoztok, törülköztök, meg szoktátok egymást nézni? Volt már erekciótok?

2016. júl. 23. 22:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%
az öltözőben veszem le és nem takarom magam. nem vagyok egy állat, aki nem tud uralkodni az ösztönein és egyből rágerjed bárkire
2016. júl. 25. 12:05
 12/24 anonim ***** válasza:
92%
simán leveszem a boxert és imádom ha más pasi is leveszi :)
2016. júl. 25. 20:40
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok szégyenlős, így én is le szoktam vetkőzni, nem takargatom magam. Hetero vagyok, de van bennem annyi kíváncsiság, hogy néha oda pillantok máséra, csak összehasonlításképp :P És igen, volt már, hogy felállt, ha jól megmosom még otthon is fel szokott, de közös tusolóban van még az a plusz inger, hogy mások előtt vagy meztelen, nekem ettől is könnyen fel tud állni. Nem zavartatom magam olyankor se, büszke vagyok a hímtagomra :D

19F

2016. júl. 25. 20:59
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Sok oltozoben leveszem megnezem maset
2016. nov. 6. 18:41
 15/24 anonim ***** válasza:
22%

Én is szeretem, ha megnéznek, és én is megnézek másokat.

Sose takartam magam. Még a folyosón is úgy szoktam mászkálni, pucéran, mivel általában az irodába levetkőzöm!

2016. nov. 6. 18:58
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

meztelenül megyek a tus alá és hosszan szoktam mosni a répám és igen van hogy merevedésem lesz

Láttam már másnak is nem zavar

Ha valakinek jó szőrös azt megnézem de észreveszem ha engem is néznek

2016. nov. 6. 20:24
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Én szégyellem magam, nem túl nagy nyugalmi állapotban, ha tudom, kerülöm az ilyen helyzeteket. Ettől függetlenül, amikor kollégista voltam, ugyanúgy lezuhanyoztam, mint mindenki más. Erekcióm ilyen szituációban nem volt, amennyire emlékszem.
2016. nov. 23. 07:24
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam szégyenlősködni, nem zavar ha néznek, sőt :)

Én is megnézem a másét, de csak úgy, hogy ne legyen feltűnő.

Erekcióm pedig középsulisként volt, egyszer az osztálykiránduláson az egyik tanárommal tusoltam. Úgyhogy elfordultam és jéghideg vizzel zuhanyoztam tovább.

2016. nov. 23. 14:04
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar ha látnak meztelenül. Tusoláskor sűrün van merevedésem.
2016. nov. 23. 14:08
 20/24 anonim ***** válasza:
22%
melyik srácnak áll fel nyilvános tusolóban más srácok között?:S hát az b*zi :DD
2016. dec. 2. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!