Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Szerintetek tényleg túl "meleges" ez a kocsi?
Most állok autóvásárlás előtt, de minden barátnőm pasija azt mondja h ne ezt akarjam mert csajos/b...zis kocsi,ésaz pedig igaz h kicsit amúgyis feminin vagyok. A legrosszabb h olyan környéke lakok ahol bármiért megszólnak/lenéznek szóval nem akarok semmivel se ráadni az okra... Viszont gyönyörűnek tartomezt a kocsit. Vélemények?
Ha NEKED tetszik az autó, akkor hol számít az, hogy mit mondanak mások? Szerintem egy autó vásárlásánál az elsődleges szempont, hogy aki üzemben fogja tartani, és aki utazni fog benne annak feleljen meg, és nem pedig a lakókörnyezetének.
A melegséggel pedig abszolút nem is függ össze. Minden autót elsősorban EMBEREKNEK terveznek, és nem melegeknek, vagy hetero-knak.
Komolyan el ne hidd már amit hármas mond xD
Ha neked tetszik, vedd meg.
És nem kevés pasast láttam ilyet vezetni, meg abszolút ehhez nincs köze annak hogy búza lennél-e vagy sem.
Ha egy rózsaszín smart lenne, virágos mintával, na arra már azt lehetne mondani:)
De szerintem ez egy semleges kocsi.
Én nem azért beszélnélek le erről az autóról mert langyis vagy tök mindegy minek nevezhető a kinézete. Ebből a fajta 206-ból a GTI pl nagyon durva kis járgány.
Amiért én nem venném meg, külső alatt rejlik. A macskazabálók most kezdenek tudni olyan autót gyártani, ami nem hullik szét alattad majd 10 év után. Legalább is remélhetőleg. A francia autók szépek, de remélem van egy jó autó szerelő ismerősöd, akit nem szégyellsz majd gazdaggá tenni azáltal, hogy mindig nála lesz az kocsid :)
Keress inkább német autót. Hosszú távon megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!