Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szeretnék egy fiútársat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék egy fiútársat (barátot), de félek, hogy a tanulmányaim mellett nem tudnék rá annyi időt fordítani. Mit tegyek? Mert így meg nagyon magányos vagyok. (Meleg vagyok)

Figyelt kérdés
Ha meg minden időmet rászánnám, akkor a tanulmányaimat nem tudnám úgy végezni, ahogy szeretném. Szóval úgy érzem, hogy egyszerre nem megy a kettő. A tanulás viszont mégis fontosabb, mert minél hamarabb el akarok költözni itthonról és csak úgy mehetek külön, ha lesz állásom. Tehát nem akarok hitegetni senkit, ezért inkább most nem keresgélek senkit (pedig nagyon vágynék rá). Mások is vannak így? (23 éves vagyok)

2016. júl. 17. 11:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen, jól írod, én is így gondolom.
2016. aug. 2. 13:25
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem tudok tapasztalatból beszélni, hiszen nekem nincs barátom, viszont én is olyan szakra járok, ahol kevés a szabadidőm, és nem vehetem félvállról a sulit sem.

Viszont... több olyan ismerősöm, barátom van, akiknek komoly párkapcsolatuk van, és mellette jó eredményt érnek el ugyanazon szakon. Ezért szerintem lehetséges az, hogy mindkettőre tudj kellő odafigyeléssel energiát fordítani.

Ehhez persze olyan partner szükséges, aki megérti, hogy a párkapcsolat mellett fontos a karriered és a tanulmányaid, de azt hiszem ha már komoly párkapcsolatot feltételezünk, ez a tolerancia valamilyen szinten alapból adott.

Persze neked kell megoldást találnod arra, hogy hogyan oszd be az idődet. De azt hiszem megéri. Szerintem.

Szerintem szerinted is ;)

Mert ott van a kulcsmondatod, csak zárójelbe raktad: "pedig nagyon vágynék rá."

Ha így van, akkor nem kérdés, hogy nem szabad csak úgy megfeledkezned erről a vágyadról semmilyen karrier érdekében, különben hamar azon kapod magad, hogy hiába a klassz állás, az életednek ezen része beteljesületlen maradt.

Sok sikert! :)

22/F/M

2016. aug. 3. 22:42
 13/13 A kérdező kommentje:
utolsó, köszi a választ, értékeltem :-)
2016. aug. 4. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!