Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha a haverom twenty one...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a haverom twenty one pilots-ot hallgat, akkor van rá esély, hogy lelki meleg?

Figyelt kérdés
Nekem az a gyanúm, hogy lelki meleg a haverom. Nem tudom, hogy a zenétől lett-e az, vagy nincs is köze hozzá a zenekarnak, de már nagyon aggaszt...

2016. júl. 15. 22:57
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
100%
Szeintem a Gabi fagyi egy nagyon kafa hely ,nem tartom lelki melegnek mert oda jár fagyizni....
2016. júl. 16. 00:56
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Szóval ha valakivel meghallgatatnak egy Mercury számot, rögtön meleg lesz? :D

Ha meg "néhai Bruce Jennerre" néz, nemet vált? :D

Nem kéne ennyire begyepesedettnek lenneed és a külsőségekre hagyatkoznod...

2016. júl. 16. 00:57
 23/27 anonim válasza:
16%
halod gec a spanod egy ős meleg felejtsd el mert csak a ho,bárok halgatnak twentyt chh
2016. júl. 16. 00:59
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel aki Adam Lambert zenéjét hallgatja az is meleg...
2016. júl. 16. 18:14
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki meleg ha nem tűnt volna még fel. Bármit teszel, meleg leszel.
2016. júl. 17. 00:25
 26/27 anonim válasza:
100%
visítok :'D lányként a twenty one pilots a kedvenc bandám, tuti leszbikus vagyok. zenétől nem lesz valaki meleg. van egyetlenegy tippem, miből tudhatod, hogy meleg. figyelj, mert nagyon figyelned kell a jelekre. tehát, ha odaáll eléd,finoman meggyűrögeti a pólója alját, kinyitja a száját, és azt mondja 'meleg vagyok', na akkor tuti hogy az.
2017. júl. 27. 13:21
 27/27 anonim válasza:
100%

ki mondta ezt a baromsagot,hogy metal?XDDD

nagyon szeretem oket,de hatarozottan nem metal lol.

egyebkent a valasz gondolom mar nem erdekel,de en csak akkor gyanakodnek,ha megjegyzest tesz a tagok kinezetere💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️magatol a zenetol nem “lesz” meleg,de az megtortenhet,hogy meglatva valakit rajon,hogy nem (csak)a lanyokat szereti.

2021. ápr. 28. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!