Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív melegek! Nektek bejön, ha a passzívnak szőrtelen, aranyos arca van? Vagy milyen legyen?
Figyelt kérdés
21f, passzív2016. júl. 15. 15:38
11/17 anonim válasza:
18/ aktiv. Nekem nemigazan. Meleg vagyok, a fiukat szeretem, hamar meleg vagyok ne minel lanyosabb kinezetu sraccal legyek. Legyen ferfias es ferfiasan szexi, inkabb mint cuki:D
12/17 anonim válasza:
én passzív létemre egy full férfias macsó hapsi vagyok, amiért rajonganak az aktív hapsik
13/17 anonim válasza:
En full szortelen feminin jellegu passziv srac vagyok, es akad nem 1 ember akinek ez tetszik tapasztalatom szerint..
Bar csunya kimondani de ebben a vilagban nem eri meg rondanak lenni..
14/17 anonim válasza:
aki alányt keresi afiuban az lányost,aki a fiut az a férfiast keresi.
15/17 anonim válasza:
Én a szőrös férfias férfiakat szeretem minden részről.Akár akt akár passz oldalról. 30/ffi/m
16/17 anonim válasza:
Igen, de igazából mindegy, hogy van-e arcszőrzete, vagy nincs.
17/17 anonim válasza:
Én uni vagyok, és nekem pont hogy csak az ilyenek jönnek be, a lábszőrt azt szeretem, de az arca legyen borotvált, és a hasa is, de ha cuki vékony szőrök vannak a hasán az aranyos, szóval emberfüggő, de engem jelenleg még taszít hogyha egy fiúnak az arca/hasa túl erős szőrös, demélem hogy ez meg fog változni bennem, mert ideje megszokni mivelnekem is nől, viszont magamon is borotválom ezeket, és ezt elvárom is. 19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!