Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elítélendő hogy fiú létemre kipróbálnám a szopást? 20F
Figyelt kérdés
2016. júl. 14. 20:18
1/48 anonim válasza:
Csak annyira mintha egy lány akarná kipróbálni
2/48 anonim válasza:
Én meg azt szeretném, ha fiú ápolna le szájjal :) úgyan az a szitu
3/48 anonim válasza:
48 évesen akarok szopatni fiatal fiút. Nincs ebben semmi nem kor függő.
4/48 anonim válasza:
Egyáltalán nem ítélem el. Miért kellene?
5/48 anonim válasza:
nem elítélendő, én is szeretek szopni...de meleg vagyok mondjuk xd
6/48 anonim válasza:
Szerintem minden hetero fiú fejében megfordul ez a gondolat esetleg vágy szintre emelkedik, csak nem mindenki bevállalós és jut el a megvalósításig.
(szintén egy meleg srác)
7/48 A kérdező kommentje:
És hozzátenném hogy terveim szerint csak 1x csinálnám.
Akár viszonzás nélkül is csinálnám.
2016. júl. 14. 23:20
8/48 anonim válasza:
egyszer megengedném fiúnak hogy lecumizon... 26 éves vagyok dunakeszin lakok! De én biztos nem nyulnék a szerszámához....
9/48 anonim válasza:
Én is szívesen kipróbálnám valakin. :D Szerintem nincs ebben semmi.
10/48 anonim válasza:
Néha eszembe jut, de gyorsan le is dorgálom miatta magam. pedig nem kéne, sőt lehet ki is próbálom. Az élet rövid, így ami nem egészségtelen azt ki lehet próbálni. Főleg ha még élvezetet is ad.
Én is kipróbálnám milyen végig cuppantani egy srácot, hogy milyen az mikor a számban sül el. Csak a bátorság nincs meg hozzá, meg a partner se nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!