Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Ti baráti alapon, haverságból megengednétek egy másik meleg srácnak a combjaitok simogatását?
Figyelt kérdés
2016. júl. 11. 10:54
2/14 anonim válasza:
En az egyik haveromnak(azt mondja hetero) neha szoktam így bökdösni,simogatni a combját(a comb felso reszenel) meg volt már hogy megpróbáltam egyre beljebb a belső combja fele vinni a kezem de azt mar nem mertem..
15/f
3/14 anonim válasza:
Te vagy aki a boltos fiú combját simogattad? 😂
Amúgy ja én engedném. 😊
4/14 anonim válasza:
Én nem szerintem kellemetlenül érezném magam.
5/14 anonim válasza:
Nem. Mert a haverom-baratom. Nem szexspanom, vagy barmi hasonlo. Esetleg ebbol a barati dologbol lehet kapcsolat, de ahhoz mindket felnek ugy kell allnia.
6/14 anonim válasza:
én élvezném ha elkalandozna a keze
9/14 anonim válasza:
hát attól függ. van barátom, szóval nem, senkinek. ha nem lenne, akkor meg helyzetfüggő. csak úgy az utcán nem, furán néznék rá. ha ketten vagyunk vagy olyan helyen ahol nem gáz és bejön, akkor hagynám.
24, aktív
10/14 anonim válasza:
Hetero vagyok de nagyon. Azért írok, mert ez nem nemi identitásu kérdés hanem etikai.
Ti egymásnak olyanok vagytok mint hetero férfinak a nő. Nem simogatom a barát batátnőm combját vicből. Ez nem vicc hanem taplóság. Tapintatlanság. Tiszteletlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!