Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Felelőtlenség lenne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felelőtlenség lenne?

Figyelt kérdés

Régóta kiakarom próbálni,hogy milyen leszopni valakit egy kocsiban,és erre lenne is jelentkező oldalakról.Na most én úgy tudom,hogy szinte esélytelen,hogy orális úton elkapjak valamit.

Szerintetek inkább gumiban kéne? Fiatal a másik srác,és aztmondja ,hogy 100% tiszta,de én ebben nem vagyok olyan biztos,hisz nem is ismerem...:)

2016. júl. 6. 14:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Csináltasson tesztet, vagy gumiban. Ne moss fogat előtte fél/órával előtte, csak szájvizezz.
2016. júl. 6. 14:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan nagyon kicsi rá az esély hogy elkapj valamit. Fő a biztonság, inkább, gumiban csináld. :)
2016. júl. 6. 14:24
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Azért valamekkora esély van rá. De kockázat nélkül nincs üzlet. Mennyit fizet érte az illető?
2016. júl. 6. 14:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is erdekelne, hogyha oralisan kielegit vki/kielegitek vkit, akkor mennyi eselye van a betegsegek elkapasahoz?
2016. júl. 6. 14:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Jha én is így vagyok, hogy sokmindent kipróbálnék, de a betegség egy rizikós dolog :/ és amiatt nem merem
2016. júl. 6. 17:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen kipróbálnám, de egy kevés rizikó van benne, de benne lennék.
2016. júl. 6. 17:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy vagyok mint te csak a másik oldalról. Én elmentem tesztre és kaptam papírt, hogy minden okés. Megnyugtató nekem is és így a leendő partneremnek is!
2016. júl. 7. 10:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretsz olvasni:

[link]

2016. júl. 8. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!