Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is feltűnt, hogy rengeteg fuvarozós helyes srác?
Vagy csak nálam van ez? :D rengeteg, fuvarozóst látok furgonnal akik basszus nagyon helyesek :D sportosak, meg minden :D ah... sokszor volt olyan, hogy rendeltem valamit netről és akkor is az volt hogy helyes srác hozta ki :D bárcsak tudnám, hogy aki kijön az meleg-e vagy biszex :/ lehet behívnám a kéróba :p persze igen vannak idősek meg nem annyira helyesek, de szerintem a többség helyes :D lehet azért, mert szeretnek utazgatni ide oda az országban, vezethetnek meg ilyenek és ezt élvezik vagy nem tudom :D
21/m/p
Én egy nagyobb futárcégnél voltam..
Volt köztünk nagyon helyes ...és nagyon meleg helyes futár is..
Nincs evvel baj
Jaj bocsi, valamiert felreolvastam a kerdest es azt hittem az osszes futarra azt hiszed, hogy meleg:D
Hetvegen ubereztem egy helyes sraccal, tok rendes volt. Szoval igen, vannak helyes fuvaros sracok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!