Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg és biszex fiúk, szerintetek helyes a képen a sötét hajú srác?
2016. márc. 28. 14:33
2/14 anonim válasza:
Helyes :D de a farka az még jobb :DD
3/14 anonim válasza:
Testre bejön, de arcra nem annyira. Viszont ha a személyiségével megfogna egyáltalán nem zavarna. :)
4/14 anonim válasza:
Szivesen verném a farkát:D Most ugyis verem a sajátom:D
5/14 fiuahazbol válasza:
Szerintem ez egy szanaszét phothoshoppolt kép :D
lehet hogy élőben sokkal természetesebb az arca, és mondjuk aranyosan mosolyog.. :)
minden esetre nem dobnám ki az ágyamból :DD
Miért kérdezed?
6/14 anonim válasza:
Ha ilyen lenne az első akivel kipróbálom az jó lenne
7/14 BiTOPro97 válasza:
Nem.
Kettő a testéhez előtte súlyzózott, kb. félóra és már nem is ismernéd fe la teste alapján.
Arcra semleges lenne, ha nem lenne akkora orra.
8/14 anonim válasza:
Nekem bejön. Elszórakoznék vele.
9/14 anonim válasza:
nekem nem. az arc nekem sokkal fontosabb, mint a test. test ok, de arcra egyáltalán nem tetszik. ló feje van.
10/14 anonim válasza:
Nem a legjobb akit valaha láttam, de pár körre elvinném. .D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!