Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti szeretitek a szőrös srácoka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szeretitek a szőrös srácokat vagy a szőrtelent, a szőrös popsi lyukat vagy a szőrtelent és ti szőrösek vagytok vagy szőrtelenek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, azt is írjátok le, hogy hány évesek vagytok, bi vagy meleg és hogy aktiv, passziv vagy uni

2016. jún. 29. 19:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én bi vagyok és passzív. Nagyon szőrös az egész testen,szó szerint mindenhol.Ilyenkor,nyáron,melegben leborotválom az egész testemről,viszont nyár végétől hagyom visszanőni. Nekem mindegy hogy szőrös e a partner,de azért ha választhatok jobb a szőrtelen,de nem ez a szempont.
2016. jún. 30. 07:42
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
En szortelen passzív vagyok és nekem az enyhén vagy közepesen szőrös, ferfias aktív sracok jönnek be. Főleg q szőrös labaktol indulok be :D 21f/meleg
2016. jún. 30. 09:13
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Mindenhol szőrtelen vagy enyhén szőrös, nekem az nagyon szőrös egyáltalán nem jön be.

Én enyhén szőrös vagyok, de a felsőtestemet, a karomat, a fenekemet és a farkamat majd szeretném gyantáztatni.

2016. jún. 30. 13:40
 14/16 A kérdező kommentje:
Oh értem köszönöm a további válaszokat :D ha valaki tud gyantázással kapcsolatban tanácsot adni az irjon privit :)
2016. jún. 30. 14:27
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mind bejön, de ha valaki le akar venni a lábamról, akkor legyen minumum borostája, de az sem gond, ha mindenhol szőrös😋😩
2016. júl. 1. 07:56
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

nekem a jó szőrös a kedvencem hónaljba is

én is az vagyok 20 f aktiv

2016. júl. 10. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!