Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg aktívként a nagy feneket kedvelitek, vagy a kicsit, illetve a szőröset vagy a borotváltat?
Ez mi hogy vannak azért értelmesebb kérdések, megválaszolják, de rengetegszer látom hogy random jön valami új felhasználó és mindig rabszolga akar lenni.
Menj már innen.
Az egyik haveromnak nagyon fincsi fokhagymagerezd feneke van, enyhén szőrös és nagyon izmos, szerintem nagyon szexi :)
Én a kisebb, izmos fenekeket preferálom.
25f
Nekem a nagy jön be,a szőr nem szempont :D
21/F
én szeretem a nagy feneket, de volt már sokfélével dolgom, igazából mindegy kicsit, de azért inkább a nagy, mert az olyan jó érzés, amikor nár egy nagy, feszes fenék el sem fér a kezedben :P És a borotváltat szeretem, nyalás után nem szeretem a szőrt kergetni a számban ...
21 mf a
normál szőrzet, de nem túl hosszú és a kisebb jobban bejön de egyik sem szempont túlzottan. :)
20F/a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!