Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek milyen reményeim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen reményeim vannak így?

Figyelt kérdés

Fiatal passzív srác vagyok. Ami miatt kétségesnek tartom, hogy lesz hosszútávú kapcsolatom, az több dologból áll össze. Először is mániás depresszióm van, szorongásos zavarom (értsd ezt úgy, hogy kimegyek az utcára, és kb. 1-1,5 óra után olyan szinten szorongok, hogy remeg minden tagom, hányingerem van, és emellett szívproblémám van, ami ezzel együtt szintén tud produkálni egyet-mást). A mániás depressziót még úgy-ahogy szokták tudni kezelni, de a szorongásom valamiért mindig az őrületbe kerget mindenkit. Gyakori kérdés az "Akkor miért mész ki?"- azért, mert amíg jártányi erőm van, el fogom végezni a dolgaimat. Az élet sokszor fáj, nem fogok menekülni minden rossz helyzet elől. :D

A másik ilyen probléma, hogy elméleti matematikus lesz belőlem, ha minden igaz, és szintén nem szokták bírni, hogy sokat (tényleg sokat) foglalkozom matematikával. Ez nem is gond, ha szeretek valakit, azért hozok áldozatot, csak legtöbbször nem megkérnek, hogy ne foglalkozzak vele ennyit, hanem szabályosan megtiltják.

Mármost egy párkapcsolat szerintem nem arról szól, hogy sikerül a másikon uralkodni. Rajtam nem fog senki, ahogy én sem senkin.

Az utolsó pedig egyszerűen abszurd. Kiskoromban majdnem megfulladtam, és azóta nem nagyon lehet betuszkolni vízbe a zuhanyzófülkén kívül. A fürdés is nehézségekbe ütközik- szív, éppen ezért zuhanyzom. Az egyik kapcsolatom azért ment tönkre, mert nem tudott rávenni a srác, hogy ússzak. Állítása szerint. Természetesen tudom, hogy valószínűleg vétettem egyebet is, viszont ahhoz, hogy egy kapcsolatnak vége legyen, két ember kell. Soha nem csak az egyiken múlik.

Utolsó utáni, hogy nagyokat néznek azon, hogy szinte mindig tárgyilagos vagyok. Most istenem. Akárhogy próbálom, hogy legalább picit kevésbé legyek az, nem megy.

2016. jún. 25. 01:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Alapjáraton én is ellene vagyok a gyógyszereknek...

Úgy nőttem fel, hogy csak akkor kaptam/vettem be, amikor már tényleg nagyon muszáj volt. Az esetedben, viszont én is azt ajánlanám, hogy ne tartózkodj tőle. Gondolom ebben is vannak fokozatok. Nem kell, hogy gyógyszereken élj, viszont el tudom képzelni, hogy van olyan, ami képes lenne segíteni és egy kicsit gyorsítani a mostani állapot megoldásán, hogy hamarabb túl legyél rajta, és élhess teljesebb életet :)

2016. jún. 28. 08:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha meggyőztünk, beszélj például a pszichológusoddal, hogy milyen lehetőségek vannak, mi az, ami a minimális kockázat mellett tényleg segíthetne rajtad. Ha van ilyen, akkor én azt mondanám, hogy élj vele :)

Mint egy mankó. Segít a gyógyulásban, és ha megtörtént eldobhatod :)

Az előző és az 5. voltam ;)

2016. jún. 28. 08:30
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

ilyen esetben baromi nagy hülyeség elutasítani a gyógyszeres kezelést...magam példáján tanultam.. ha ilyen súlyos a szorongásod igen is kell a terápia és a gyógyszeres kezelés együtt. nekem a mánia is és a depressziós szakasz is kezdett eldurvulni, pszichiátrián is voltam egy hetet. párkapcsolatban éltem és hidd el van, amikor már nincs helye a " majd lesz aki így szeret és elfogad" dumának, mert már magadat és a szeretteidet is tönkreteszed. és hülység nem tenni semmit, de elvárni hogy valaki mindent eltűrjön melletted, mert ha nem, akkor nem is szeret. de éppenséggel szeret csak nem lesz boldog, mert aggódik. nem szabad hagyni, hogy jólvan ez így, én ilyen vagyok és kész. évekig tartott rendbe jönnöm de már egy éve semmilyen gyógyszert nem szedek. de ettől függetlenül bármikor áteshetek megint valamelyik oldalra.

egyébként a mániás szakasz nálad hogy néz ki, hogyha ki se mersz menni az utcára? csak mert azt úgy nehezen tudom elképzelni, hogy akkor is csak ülsz otthon

2016. jún. 28. 09:49
 14/15 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem, nincs veled semmi baj, egyéni vagy ennyi, nekem nem ilyen jellegű a problémám, önértékelési problémáim vannak, phcyhológushoz nem járok, mert úgy vagyok engem ne kezeljen olyan akinek úgyanúgy vannak problémái, gondolok itt arra, hogy egy barátja nincs vagy felesége vagy párja vagy valami és nekem akarna párkapcsolati tanácsokat adni, elemezni és megmagyarázni, hogy miért nem akarok ismerkedni, félek attól hogy az önismeretem roszul ismerem, mondjuk azt állítom, hogy kedves vagyok erre a következő pillanatban csinálok valami őnzőt, lusta vagyok és nincsenek céljaim nem tudom mit csináljak, sorra csinálom magamnak a problémákat, társalogni nem tudok ezért nem barátkozom, vannak ismerőseim, de ugy senkit se engedek közel, azokkal ismerkedek meg akikkel nagyon muszáj, pl amikor középiskolába mentem az osztálytársakkal, évfolyam társakkal, tanárokkal, de ugy önnálóan soha nem akartam, tartani se tartom a kapcsolatot senkivel csak ha véletlen találkozunk, úgy csinálok mint akinek semmi baja, mások is full ugyaneut csinálják, utálom magam önsajnáltatni, de néha annyira kikívánkozik, hogy muszáj, de nem merem elmondani, bulizni nem járok, az alkoholt utálom, dohányozni nem szeretek, már apámmal már vitatkoztunk azon, hogy mi lesz velem ha dolgozni fogok és azt mondtam, hogy hát... éhen fogok halni mi lenne (és ezt nem vigyorogva mondtam) sajnálom, hogy ezt mondtam, neki, de magamból kiindulva az lesz és rosz érzés, hogy úgymond ezzel őt minősítem, ezzel neki is sz@r lesz mert azt hiszi elrontott valamit, nem akarok ismerkedni, mert egy ilyen embernek mint én hülyeség lenne, túl sok rosz dolgot teszek amin nem tudom, hogy változtassak, ezek után melegekkel mért beszélgessek? Hogy jobban elmenjen a kedvük? Hogy még szarabbul érezzék magukat? Így is kevés a normális ember, nem akarom hogy miattam csak megerősödjön ez a reménytelenség, hogy sok a hülye és nekik soha nem lesz egy normális ember aki szereti és akit szerethet, szóval nem hiszem, hogy bármi baj lenne veled, te legalább rajta vagy a változtatáson, én így lassan 21 évesen nem tudom hogy mi lesz velem, hogy fogok a munkás világban élni, mit kéne tanulnom vagy csinálnom amit szeretnék, amitől nem érzem magam sz@..rul minden nap, amikor én is vágyok ölelésre, puszira, szeretetre, csak hát... na, nem akarom, hogy pátyolgassanak, egy az, hogy a másik erejét is elvenném, az életkedvét, nekem ez nem hiányzik, így én inkább kiléptem a listáról, hogy annyival kevesebb h..lyével kelljen foglalkozni.
2016. jún. 28. 11:46
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tetted eddig vedd fel a 13-massal a kapcsolatot... Ő tapasztalatból beszél és tényleg segíthet...

Feltéve, ha akar ;)

2016. jún. 29. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!