Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, pasik! Maszturbálásnál össze szoktátok gyűjteni a spermát egy edénybe? Meddig szoktátok tárolni és mire használjátok fel?
Figyelt kérdés
2016. jún. 17. 23:47
21/29 anonim válasza:
Tapétázni szoktam vele bazki. Hallod mióta erre rá jöttem én vagyok a második leggazdagabb ember az országban. De csak azért mert az első az egy csaj aki anyatejjből fagyit csinál. De szerintem most még célzom az üzemanyag ipart. Már egész jól haladok vele. A szomszéd fűnyírója már jár tőle XD na az lesz a biznisz ondó hajtású motor. Akkor legalább elmondhatom hogy bele verem a f@zom a kocsiba. XD
22/29 anonim válasza:
Nálunk az egész család gyűjti. Dédmamámnak van egy kiváló receptje, amihez elengedhetetlen a férfi hímivarsejt! Körülbelül 1-1.5 hónap alatt gyűlik össze a szükséges mennyiség, és akkor irány is a konyha! Az egész környék szereti a főztöm, több versenyen helyezést is értem el.
Nagyüzemileg sajnos még nem süthetek, nem túl termékenyek a férfiak errefelé. Esetleg Te, kedves kérdező, szeretnél segíteni egy vállalkozás beindításában?
23/29 anonim válasza:
A kínaiak jó áron vesszik, állítólag az édes-savanyúba jól passzol!
24/29 Lassmich Ruhe válasza:
Hát eddig nagyon szar napom volt, de sikerült feldobnotok. Nagyon jókat röhögtem, köszi mindenkinek :-)
26/29 János Gilján válasza:
Csak egy szó: Rántotta! ;)
28/29 anonim válasza:
En nem vagyok meleg, de mar ketszer is felhasznaltam: babakat gyartottam belole. Jol sikerultek. Csak tul gyorsan nonek es mar feleselnek XD
29/29 anonim válasza:
Hát persze. De nem edénybe, hanem vettem egy vákumcsomagoló gépet, és adangonként bezacskózom, majd folyékony nitrogénben tárolom.
Felhasználom bútorápoló folyadékként,csapágyakba kenőanyagnak,izületi fájdalmakra külsőleg kenőcsként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!