Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, pasik! Maszturbálásnál össze szoktátok gyűjteni a spermát egy edénybe? Meddig szoktátok tárolni és mire használjátok fel?
Figyelt kérdés
2016. jún. 17. 23:47
11/29 anonim válasza:
Pina Colada titkos összetevője
12/29 anonim válasza:
Persze..... Azzal mossok hajat..
13/29 anonim válasza:
Az esény hamarabb bomlik el,mint megtelikxddd
Ezt nem szoktuk gyűjteni,mint aznesővizet,de ha kirakod a napra,akkor több esély van rá,hogy megtelik madárürülékkel....
14/29 anonim válasza:
A sajátomat nem, de éjszakánként mindig fiatal, tizenéves fiúkra vadászom, elkapom őket, lecumizom, majd a spermát tégelybe gyűjtöm, beteszem professzionális tárolóhelyre, majd fiatalító kúra gyanánt az arcomra kenem időnként.
:D
15/29 anonim válasza:
Valaki meg befőttes üvegbe rejti és be viszi a spájzba. :DDD
Amúgy ,dehogy.
Fúj, leengedem a wc-n. Az a legbiztosabb.
16/29 anonim válasza:
Gyujtom aztan ha meszelni kell felhigitom vele a meszt és mehet is a munka sporolas lvl100
17/29 anonim válasza:
Én a következő maszturbálásig szoktam tárolni, az a biztos
19/29 anonim válasza:
Üres vajas dobozba remekül elfér a hűtőben, szűkösebb időkben mindig van mit kenni a kenyérre. A család nagyon szereti.
Örülök ha segíthettem.
20/29 anonim válasza:
én kiszárítom, és pulcsit kötök belőle, ha elég összejött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!