Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell leküzdeni a kisebbségi komplexust?
Figyelt kérdés
Holnap találkozom egy sráccal. Úgy kell elképzelni, hogy én is elég sok üzenetet kapok, hogy jól nézek ki, és ezt élőben is megkapom, de... kiskorom óta önértékelési zavaraim vannak, és amikor megdicsérnek, furán is érzem magam, és nem mintha ne esne jól, csak én nem látom annak magam. Visszatérve... holnap találkozom egy sráccal, nagyon szimpatikus, rengeteg lánynak és fiúnak bejön. Még most is alig hiszem el... Komoly kapcsolatot egyikünk sem keres, de én rettentően izgulok a fentebb említett problémák miatt. Már arra gondoltam, hogy veszek egy üveg pezsgőt, és kicsit iszom belőle, míg odaérek (nem vezetek, vonattal mennék), hogy egy kicsit oldjam a feszültséget. Természetesen, nem részegen szeretnék odaérni, csak tényleg nagyon félek. És, nem szeretném elbaltázni. Oké, hogy csak szex, de számomra ez a legjobb dolog, ami mostanában történhetett velem. Mivel homoszexualitás kategória, mindketten srácok vagyunk.2016. jún. 17. 23:23
1/4 anonim válasza:
Szerintem ebben a legjobb módszer inkább az elfogadás lehet. Fogadd el, hogy félsz és találkozz vele ivás nélkül. Jobb, ha önmagadat tudod adni, míg együtt vagytok. Nem?
2/4 A kérdező kommentje:
Igazad van, csak uh, ezerrel ver a szívem.
2016. jún. 17. 23:28
3/4 anonim válasza:
ha le akarod küzdeni a komplexusod, ilyesmiken át kell esni
4/4 anonim válasza:
nem értem az összefüggést a leírás meg a kérdés között.. mármint én értem hogy kisebbségi komplexusod van, úgy érzed. de az hogy függ össze azzal, hogy izgulsz? teljesen természetes, hogy izgulsz, mivel nagyon bejön a srác és gondolom ő lesz az első (?). mindenki szokott izgulni az is, akinek amúgy nincs baja az önértékelésével. de teljesen egyébként nagyon kevés ember elégedett magával. ha nagyon félsz, dobj be egy felest vagy egy pohár bort az állomásnál és nem lesz gáz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!