Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen korosztállyal éreznétek jól magatokat?
Figyelt kérdés
Én nagyrészt a 18+-os korosztályt kedvelem, és legfeljebb 25-ig mennék el. Nektek mennyi lenne a minimum, illetve a maximum kor?2016. jún. 14. 11:56
12/18 anonim válasza:
35 vagyok. Tini fiút keresek,ha valaki az én korosztályomat szereti.
13/18 anonim válasza:
minimum:amit törvény enged.
max amennyi vagyok:31.
kapcsolat viszont csak lánnyal megy. de ott is ez a helyzet.
15/18 anonim válasza:
nyáron leszek 20 éves. leginkább a saját korosztályomat kedvelem. max egy két évvel fiatalabb jöhet még szóba és elmegyek a huszonegynéhány éves férfiakig.
17/18 anonim válasza:
En 20 eves passziv vagyok es a 23-40 korosztály jon be:-)
18/18 anonim válasza:
Én alapvetően a lányokat szeretem, de néha rámjön a dili, hogy kényeztetnék egy srácot, és volt is már ilyen kalandom. Viszont nagy vágyam, hogy egy igazán fiatal, akár lányos, vékony, 14-16 éves fiúnak kiverjem, esetleg orál, de több nem. Nem is muszáj viszonoznia, ha nem szeretné. Ha van ilyen, írhat is privátot nyugodtan. :) 33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!