Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit éreznétek ha lenne pasitok és szegény megvakulna?
Figyelt kérdés
Csak lanyok valasza erdekel es irjatok kerlek kort!:)2015. nov. 19. 22:57
2/3 anonim válasza:
Hát én azt hiszem összetörnék...jobban is mint ő...volt már komolyabb betegsége, amikor hosszú ideig azt se lehetett tudni mi baja, akkor is egy idegroncs voltam, azt hiszem ez még megtízszerezné...remélem sose tudom meg milyen lenne. 18l
3/3 anonim válasza:
Nagyon elszomorodnék hiszen a szerelmem nem láthatná az esetleges gyerekeinket meg semmi mást és nagyon megnehezülne az élete. Mindenben támogatnám, elõrébb hoznám az összeköltözést, könnyen átjárhatóvá tenném a lakást mindent más textúrával jelölnék, hogy tudja merre jár. Beszereznék neki braille billentyûzetet, a gépéhez és a telefonjához is, megkérnék valakit, hogy telepítsen rájuk olyan softwareeket amik kimondják ami a képernyõn van, stb.
Ugyan úgy szeretném õt, nagyon nagyon szomorú lennék de bármi Legyen vele maradnék, nem sajnálatból hanem szerelembõl. De nagyon remélem erre soha nem kerül sor.
18/L lassan 4 éve együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!