Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegnek lenni elsősorban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegnek lenni elsősorban titok. Egyetértetek ezzel a megállapítással?

Figyelt kérdés

2016. jún. 12. 23:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

#17-es a biblia annyira kozvetiti a szeretetet, hogy diszkriminalja a melegeket. 👍

Ha egy kicsit haladnanak a korral es az ilyen reszeket kivennek, akkor elgondolkoznek rajta, jogy vallasos legyek e.

2016. jún. 18. 17:21
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

félre értett az a 15ös akinek ha jól látom törölték a válaszát. Nem általánosítok! Nekem senkivel nincs semmi bajom egészen addig amíg olyan dolgokat nem tesz ami számomra elfogadhatatlan a világban. A fehérek között is vannak akik az iszlamistákat segítik akármilyen módon vagy egyet értenek velük, őket ugyan úgy utálom és elítélem, de ettől még nem fogom a többi fehéret is utálni vagy elítélni..

ilyen dolgokban nem szabad általánosítani!

2016. jún. 18. 17:21
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
elénézést valamiért nem láttam a válaszod, de látom nem törölték
2016. jún. 18. 17:23
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

"Őszintén szólva a szexualitásnak nem titoknak, hanem magánügynek kéne lennie."

de én ezt nem értette soha.

ugyan miért lenne már szexualitás a melegség? mert a heteroszexualitás az is csak szexualitás és semmi más? elég fura egy meglátás ... akkor a heteroszexuálisok a szexen kívül milyenek?

2016. nov. 25. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!