Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegnek lenni elsősorban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegnek lenni elsősorban titok. Egyetértetek ezzel a megállapítással?

Figyelt kérdés

2016. jún. 12. 23:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Gay barba titokban is lehet menni, nem muszáj tudnia vagy ott lennie egy ismerősnek sem, szóval erről ennyit. Sőt heterók is járnak olyan helyekre, nekik vajon mi lehetett a hibájuk? -_-
2016. jún. 13. 19:13
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Direkt leírtam, hogy nem őket hibáztatom.....

Nagyon sok ember nem fogadja el a melegek,leszbikusokat,stb.

és csinálhat az ember bármit...akkor is lesznek ilyen emberek.

Azért mert nekünk nincs bajunk a melegekkel , másik 10 embernek lesz...

Viszont egy meleg,leszbikus,stb ember eltudja titkolni a masságát azért , hogy ne érjék atrocitások. (Nem csókolja meg a párját idegenek előtt..stb)

Persze , hogy ez rossz...de ha egyszer a többség nem fogadja el és nem is fogja akkor muszály ezt tenni mert ha nem akkor jobb esetben leköpnek vagy megvernek...

Melegbárra visszatérve...nem az a lényeg, hogy kik járnak oda...melegbárként volt ismert a hely és azon okok miatt amiket elmondtam alapból veszélyes ilyen helyre járni.

Nem az áldozatok hibája...hanem azé a rühes ..........é aki odament megölni mindenkit DE ilyenek az emberek... És pont a melegek védelmében mondom ezt, hogy jobban járnának ha titkolnák.

2016. jún. 13. 19:39
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
nem értek egyet
2016. jún. 13. 20:58
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

számomra az hogy meleg vagyok azt jelenti hogy nem a lányokért vagyok oda hanem a fiúkért..nekem se többet se kevesebbet nem jelent.

amikor olvastam és néztem egy videót hogy mi történt Amerikában egy meleg bárban, akkor csak arra gondoltam mint máskor: életem végéig kínoznám az összes iszlamista rohad*kot..és akkor még finoman bánnék velük..erre nem lehet mit mondani, ez nem emberi..

2016. jún. 13. 21:03
 15/24 anonim ***** válasza:
79%

#15: Ha az LGBT közösség elvárja, hogy ne a rózsaszín bibliát mutogató tangás srácokkal azonosítsák őket mások, akkor a muszlimok esetében is el kell fogadni, hogy nem mindegyik terrorista. Nagy bajban is volnának, ha nem így volna.

Én csak azt nem értem, hogy olyan ember aki bizonyíthatóan, VAGY felvállaltan kapcsolatban áll az ISIS-al, az miért tarthatja meg az állampolgárságát egy nyugati országban...

2016. jún. 13. 23:00
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
16-os: Csak annyi a baj, hogy a legtöbb vallás kimondja, hogy a homoszexualitás nem jó dolog, és az emberek hallgatnak ezekre az ősöreg könyvekre mert ezt nevelték beléjük. De akkor legalább tartanák be a többi szabályukat is...Pl. a Bibliában, pl. Levictus könyvében, olyanokat is tiltanak, mint a több anyagból készült ruha, a tisztátlan állatok mint a disznó, vagy a nők bámulása... Érdekes módon, ezeket a dolgokat mindenki korszerűtlennek és átvitten értelmezettnek veszi...
2016. jún. 13. 23:41
 17/24 anonim ***** válasza:
79%

#17: A Koránt nem ismerem, de a Biblia -ha az ember nem kiragadva olvassa, hanem az egészet egyben értelmezi- végül azt a konzekvenciát vonja le a MAI ember számára, hogy szeretni kell tudni a másik embert és ebben segít(ene) a 10 parancsolat.

Nagy kár, hogy ezt az üzenetet korunk kereszténysége még felfogni sem képes, nemhogy közvetíteni a környezete felé.

2016. jún. 14. 13:27
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
18-as, teljesen egyetértek. A vallást ugyan fölöslegesnek tartom a mai világban, de sok embernek mégis mentsvárként szolgál. Az egyetlen baj az vele, hogy az emberek gyűlöletkeltésre használják fel, ahelyett, hogy szeretet és békét terjesztenének. Eléggé vicces, amikor egy magát 100%-ig kereszténynek valló ember elfordul rosszabb helyzetben lévő fajtársaitól. Hol van ilyenkor a jókeresztényi magaviselet?
2016. jún. 14. 22:50
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
#15-os. A #14-es valaszolo az iszlamizmust emlitette, ami egy pitikai ideologia. Nem az egesz muszlim kozossegre utalt.
2016. jún. 18. 17:15
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

#12-es

"A melegbüszkeség (angolul gay pride) a szexuális kisebbségek (melegek, leszbikusok, biszexuálisok és transzneműek) identitáspolitikai mozgalma. A mozgalom alapvetései, hogy a homoszexualitás a heteroszexualitással azonos értékű; hogy az azonos nemű párokat a különnemű párokkal azonos jogok kell hogy megillessék; illetve hogy a társadalmi elfogadáshoz és a jogegyenlőség eléréséhez szükség van rá, hogy a melegek és leszbikusok nyíltan felvállalják szexuális orientációjukat."

Ha nem vallaljak fel nyiltan, akkor soha nem fog valtozni a helyzetuk. Bujdokolva nem lehet jogokert harcolni.

2016. jún. 18. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!