Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában úgy kívanom a péniszt, csak az jár a fejemben hogy milyen lehet sz*pni. Eddig csak lányokkal voltam de most egy ideje mar nincs senkim, ezért lehet ez a furcsa fobia?
Figyelt kérdés
És az a furcsa hogy naprol napra jobban kiakarom próbálni.
20/f
2016. jún. 10. 08:37
1/14 anonim válasza:
Ez nem fóbia, simán csak b*zi vagy :D
2/14 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem fóbia. Én is szeretem csinálni.
3/14 kiskivancsi79 válasza:
Talan inkabb biszex lehetsz es erdelel milyen lehet.
Gondolom mivel epp nincs baratnod egyre jobban kivanod a szexet ezert jar egyre gyakrabban a fejedbe.
Ha ennyire vagysz ra akkor probald ki. :)
4/14 anonim válasza:
Próbáld ki, majd rájössz.. Milyen jó is:)
5/14 anonim válasza:
Én is így vagyok vele régóta nincs barátnőm és kíváncsi vagyok :) csak nem merem kipróbálni mert félek hogy tetszeni fog és rákapok 24/F
6/14 anonim válasza:
Én is szivesen kiprobálnám.
Szeretném ha fiú csinálná nekem. Meg én neki.
8/14 anonim válasza:
a fóbia nem azt jelenti amire te gondolsz, gondolom fétist akartál helyette írni, de annak se nevezném. egyszerűen csak izgat a farok is. nincs ebben semmi furcsa, biszex vagy
9/14 anonim válasza:
Ha kipróbálod akkor is a pénisz fog a fejedben járni ;)
10/14 anonim válasza:
Nálam is vannak időszakok amikor sokkal jobban kívánom a testiséget igaz van párom évek óta együtt élünk.
Áprilisban volt hogy egész éjjel a számban volt a farq.
Hetekig ment hogy belépett az ajtón öltöny le és baxtunk mindenhol.
Szerencsére neki is bejött :))
Nálad Hormonok.
Szerintem nálad is most hozzák ki hogy bisex vagy, vagy meleg.
25/passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!