Miért pisil mostanában némelyik kutya két lábon, "kézen állva"?
Figyelt kérdés
Többnyire fehér "pamacs" kutyáknál látom. Ez rossz szokás vagy valami betegség? Valamelyik sétál is közben. (Amúgy nagyon tehetségesek :D)2016. máj. 17. 15:18
2/8 anonim válasza:
"Fejnehéz" kutyáknál gyakori. Egyszerűen túlzásba viszik a lábemelés mozdulatát, az izmaik elég erősek, hogy a könnyű súlyukat felemelje. Nekünk a mopszunk csinálta nagyon profin.
3/8 anonim válasza:
Gondolom azért mert a kutyák húgy lazítót szednek.
........kutyulógus..........
a nap kérdése
4/8 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne mert az én kutyám is ezt csinálja :D Bár ő csak a pisilés pár csöppjénél emeli fel a hátsó lábait és kézen áll pár másodpercre :DD
5/8 fruzsikaa2001 válasza:
Nekem a kutyám is szokott két lábon pisilni.De sajnos neki nem csak megszokás hanem egy műtét miatt keves használja a bal lábát (pertes-kór) és mivel a bal lábára támaszkodott előtte így mindkettőt felemeli.
6/8 anonim válasza:
Én olyat is hallottam, hogy (mivel kiskutyáknál jellemző) a kisebbségi komplexus miatt magasabbra akarnak hugyozni.. :DD bár ki tudja..
7/8 anonim válasza:
A 15 éves pumi kutyánk is így pisil. Ja és fehér :)
8/8 anonim válasza:
Nekunk is igy pisil a kutyank :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!