Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehet úgy élni egy életet, hogy a szüleimnek nem mondom el, hogy meleg vagyok? 21/f
Szerintem lehet, de egy idő után rájönnek, hogy valami nem stimmel, kérdezgetni fognak, és ha nem is jönnek rá, de furcsállni fogják, hogyha 30-40 évesen sem lesz még barátnőd, feleséged... stb.
Amúgy tényleg nem egyszerű dolog. Én azért nem akarom elmondani nekik egy darabig, mert tudom, hogy aggódnának miattam, meg a boldogságom miatt.
Ezért azt tervezem, hogy amikor már lesz barátom, akkor kezdem el őket beavatni ebbe a dologba. (Természetesen jóval a "bemutatás" előtt, hogy ne legyen hidegzuhany sem.)
Akkor könnyebben elfogadják talán, ha látják, hogy van egy komoly kapcsolatod, jól megvagytok, és elégedett vagy az életeddel, hiszen végső soron a legtöbb szülő azt szeretné, hogy a gyereke boldog legyen.
Amúgy embere válogatja, hogy ki hogy áll a dolgokhoz. Általában a szülők szeretnének unokákat... stb. ami miatt mindenképp csalódottak lesznek valamilyen szinten, de egyébként nehéz megjósolni, hogy mit szólnak hozzá.
De egy jól szituált, normális családban, még ha a szülők látszólag homofóbok is, a várható kisebb-nagyobb kellemetlenségek ellenére szerintem előbb-utóbb képesek ezt elfogadni, és alkalmazkodni ehhez.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!