Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehetne egy ilyen kapcsolatot alakítani?
Figyelt kérdés
Elég nagy igényem van arra, hogy kielégítsek valakit, de nem mindig mást, és ez kezd kényelmetlenné válni. Valamelyik nap is azon kaptam magam hogy a metrón stírölöm a srácokat. Lenne olyan szerintetek, aki belemenne abba, hogy amikor jól esne neki meg nekem, akkor egyoldalúan kielégítsem? Mondjuk naponta egyszer-kétszer. ÉPs ha igen, mekkora esélyem van arra, hogy az illetőnek átlagon felüli van? Köszi :) 23/F2016. jún. 5. 20:08
1/2 anonim válasza:
Hát ez attól függ hogy nézel ki, de azért elég sok meleg van aki kapva kapna azon, hogy valaki rendszeresen kielégítse. Mondjuk sose értettem, mi ez a nagy mánia, hogy nekem átlagon felüli kell. Mégis mi lesz jobb attól.
2/2 anonim válasza:
Nekem átlagon felüli van és simán jól lenne egy ilyen pasi :D
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!