Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan kezeljem az ilyeneket?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem az ilyeneket?

Figyelt kérdés

Meleg vagyok(talán a kategória elárulta) és van pár személy a környezetemben, aki sejti vagy tudja. Vannak, akik kibeszélnek a hátam mögött, ami nem is izgat nagyon, inkább úgy érzem magam, mint egy mini-sztár.:3 Viszont pl van egy menőgyerek, aki mindig dobálódzik homofób szavakkal, próbál csípkelődni és szerintem valami oknál fogva azt hiszi, hogy bejön nekem, pedig a retardáltak pont nem az eseteim.[ha ezt megtalálod és szíven ütött kedves szveglyoló, akkor szórrí:/]

Ami viszont nagyon irritál az a 'pozitív'(?????) diszkrimináció, amikor is látom a csajokon, hogy semmi ok nélkül túl kedvesek hozzám. Mintha a meleg srácok pokémonok lennének és mindet bekellene gyűjteni, hogy divat tanácsokat adjanak shopping közben.

Nem tartom magam valami egyértelműen 'melegesnek' van fűlbevalóm, de szerintem ez nem jelent semmit. Elég maszkulin vagyok, annyi, hogy viszonylag kedves.

Nem értem őket. Főleg, hogy olyan kedvesek, hogy már ilyesztő. Mit akarnak? Meghívni egy kis whiskey-re, multiplay-ben nyomni valami játékot vagy megakarják tanulni, hogy mi az az irónia? A problémám az, hogy passzívan reagálok rájuk és játszom a hülyét, mert ha repulzív lennék velük, akkor azzal csak ellenségeket gyűjtenék, ami nem lenne jó, mert összevagyok zárva velük egy suliban. Én csak azt szeretném, ha mindenki békén hagyna. Nem kellenek felszínes barátok, akiknek csak egy meleg papucs 'barinő' kell. Introvált vagyok, megválogatom a barátaimat.

Sok dolgot képes vagyok letojni és tolerálni, de ez amiért minden nap szembekerülök a helyzettel, nagyon irritálni tud.

Mintha a meleg egy külön faj lenne. Annyi, hogy a fiúk vonzanak.

A srácokban meg az zavar, ahogyan figyelik a reakciómat és kíváncsiskodnak, hogy mennyire jönnek be nekem, mennyire jóképűek...meg 90%-uk azt hiszi, hogy megakarom őket döngetni(többnyire) ocsmányságuk és/vagy igénytelenségük ellenére. Mert ugye mindenki tudja, hogy ha egy srác meleg, akkor az azt jelenti, hogy 0-24 csak dugni akar...emellett AIDS-es is és a szivárvány a kedvemc színe(dat logika doe).

Az ilyenek csak engem irritálnak? Tudom, hogy úgy tűnik, túlreagálom, de egyszerűen fusztrál.

2016. máj. 24. 14:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
64%

a szöveged alapján engem te irritálnál a legjobban

(és igen, én is meleg vagyok)

2016. máj. 24. 14:18
 2/16 anonim ***** válasza:
80%
sajátos a világszemléleted. Érdekes...
2016. máj. 24. 14:18
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
*ijesztő * frusztrál
2016. máj. 24. 14:24
 4/16 A kérdező kommentje:

Első kettő: Mire gondoltok pontosan?

Hármas: A lényeg, hogy nem magyarórán vagyunk. A szövegem érthetően volt megfogalmazva, de ha ezzel is lenne a problémád, akkor azt emelted volna ki. Egyébként köszi! Legközelebb megpróbálom elkerülni ezeket a hibálykat(vagy esztet ponytos cs-val kellett volna?)...De ha már itt vagyunk, elkövettem még helyesírási hibákat pl *fülbevalóm, vagy vesszőhibák, emellett nem is fogalmaztam mindenhol olyan magyarosan. Ha szeretnéd, összegyűjtheted az összes hibámat a szövegben -amit mellékesen nsietve, a mobilomról írtam- míg én megyek, kezdek valamit azéletemmel ;)

2016. máj. 24. 14:43
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezen a pokemonos dolgon jót nevettem :DE

Rólam 3 ember tudja, ők is azért mert elmondtam nekik. Reakciójuk:"teeeeeeee meleg vaaaaaaaaagy? Sose gondoltam volna" :D

A 3 emberből 2csaj és ők ki szokták kérni a véleményemet h pl ez a ruha jól áll-e rajtuk meg hasonlók. Egyszer mentem el az egyikkel ruhát venni, de az idegrendszerem 20 perc után nem bírta az egészet, és ott hagytam őt:D

Neki volt egy elképzelése a melegekről pl nyálasan beszélnek meg egyéb b**is dolgok.

egyébként kérdező hány éves vagy?

20A

2016. máj. 24. 15:15
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Érthető hogy így érzel.

A lányokról annyit hogy igen vannak olyanok akik azt hiszik hogy ha meleg vagy akkor lehetsz a "barinőjük"

Viszont vannak akik azért barátkoznak melegekkel (köztük én is) mert ők biztos nem lesznek belénk szerelmesek, nem ítélnek el másokat csak azért mert másképp viselkedik mint a többség, hiszen a melegek pontosan tudják hogy ez milyen rossz érzés.

A fiúk meg szerintem inkább magukból indulnak ki,hogy ők mindenkit megd*gnának, meg mindegyik azt hiszi magáról hogy hú ő milyen jól néz ki..

"Mert ugye mindenki tudja, hogy ha egy srác meleg, akkor az azt jelenti, hogy 0-24 csak dugni akar...emellett AIDS-es is és a szivárvány a kedvemc színe"

hát mit vársz a tudatlan emberektől?

Az a baj hogy akik nincsenek benne ilyen körökben azok semmit nem tudnak a melegségről, vannak akik azt hiszik nem is vagytok képesek a szerelemre.. o.o

2016. máj. 24. 15:39
 7/16 anonim ***** válasza:
59%
Hát szerintem a felét be beszéled magaf meg nem h azt nem akarnám hogy barinom legyel hanem rosszul lennék a viselkedésed miatt nagyon irritáló már az irasod is.. plusz semmi bajom nins a melegekkel csak az ilyen kihivalkodokkal mint te aki azt hiszi ő kőrülötte forog a vilag...
2016. máj. 24. 15:49
 8/16 A kérdező kommentje:

"Catch 'em all":P

Én is, amikor elmondtam a lánynak, mondta, hogy rockernek hitt, majd a következő az volt, hogy megkérdezte, hogyan tudna análozni a pasijával(eszközök a tisztításhoz stb), pedig tudja, hogy szűz vagyok.XD Akkor barátkozott velem, de miután rájött, hogy csak egy srác vagyok, nem egy tumblr/twitter #hashtag fcku-boiii vagyok, már elég semleges velem, pedig már azt is mondta, h én vagyok a legjobb barátja. Én meg WTF!?:/

Nekem nem tetszik a nyálas beszéd egyáltalán.

19 vagyok.:)

Igen, ez igaz.

2016. máj. 24. 16:03
 9/16 A kérdező kommentje:

Csak olyan furcsa nekem, hogy annyian beveszik ezt a sok zagyvaságot, amit mondanak rólunk.

Nem hiszem azt, hogy körülöttem forog a világ. Nem tudom, miről beszélsz.

2016. máj. 24. 16:06
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg nekem is szimpi lennél (hasonló a stílusom), mert látszik, hogy nem vagy hülye és még vicces is vagy. Megértem azt is, hogy miért zavar ez téged és hogy nehéz így szelektálni az embereket.

De sajnos azt nem veszed észre, hogy te ugyanúgy kirekeszted a többieket, mint egyesek téged, csak mert meleg vagy. Bizonyára van, aki pokémonként tekint rád, de arra nem gondoltál esetleg, hogy valakit azért a személyiséged is érdekelhet?

(Amúgy a lányok azért is tudnak örülni a melegeknek, mert róluk lehet egyedül tudni, hogy nincsenek hátsó szándékaik, ami a hetero pasik többségére nem igaz.)

23L (hetero vagyok bocsi, de nem gyűjtöm a pokémonokat)

2016. máj. 24. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!