Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha ilyeneket képzelek el?
Figyelt kérdés
Mostanában olyanokat képzelek el, amit szívesen ki is próbálnék, hogy két pasi simogat meg minden aztán meg megdugnak külön külön és ketten egyszerre. Ez nagyon beteges fantáziálás? Ettől ri*ancnak kéne magam érezni? Hetero haverok azt mondták, hogy ez nem gáz mert ők meg két csajjal csinálnák de mégis úgy érzem elítélendő.
20f
2016. márc. 8. 21:26
1/4 anonim válasza:
teljesen normális! semmi gond nincs ezzel. nagyon sokan vagyunk igy!
2/4 anonim válasza:
Persze hogx normális!
Sokan fantáziálnak ilxeneket, de én hallottam már durvábbakat is, sőt még néha nekem is vannak durvábbak.
Ez csak természetes
3/4 anonim válasza:
A fantáziád a te dolgod. Ott sosincs olyan, hogy elítélendő, maximum nem találsz partnert hozzá. ;)
4/4 anonim válasza:
szerintem normális, én is szoktam ilyenekről
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!