Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegeket azért nem szeretik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegeket azért nem szeretik egyes heterók, mert a homoszexualitás biológiailag improduktív, vagyis kizárja az utódnemzés lehetőségét, ami a faj fennmaradása ellen hat? Ez lehet a homofóbia ősi, nem is tudatosuló evolúciós biológiai gyökere?

Figyelt kérdés
2016. máj. 22. 22:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
UI: Az is vicces, hogy a Bibliát olykor teljesen szó szerint veszik(Jézus, Szodoma és Gomorra bűnei), máskor viszont, ha az adott rész nem illik a világképükbe, már rögtön csak 'képletes' és 'idejétmúlt'(pl. Lót a saját lányait ajánlja fel a tömegnek aki nemi erőszakot akar, vagy említett lányok később a részeg apjukkal hálnak). Emelett pedig a Biblia konkrétan minden olyan nemi kapcsolatot bűnösnek tart, ami nem eredményez gyereket. Az önkielégítést(ami bizonyítottan természetes és egészséges), a védekezést(ami nélkül még gyorsabban terjednének a nemibetegségek, és ki tudja hol tartanánk most), de még az orális szexet is. A homoszexualitásról is annyit ír, hogy féri ne háljék úgy férfiúval, mint nővel kéne. Arról egy szót se szól, hogy lehet-e örökbefogadniuk, vagy foghatja-e két férfi egymás kezét a nyilvánosság előtt, stb. A meleg kapcsolatokat nem tartja bűnősnek, csak a szexet. Érdekes módon ez a hittankönyvekből meg a templomok nagyobb részéből kimaradt.
2016. máj. 24. 22:19
 22/24 anonim ***** válasza:
18%
És mi van, ha egyszerűen azért ítélték el őket, mert gusztustalannak tartották, hogy a melegek egymás seggébe teszik be a péniszüket, és így élvezkednek? Ráadásul amellett, hogy gusztustalan, nem is túl egészséges, egy csomó fertőzést el lehet ezáltal kapni. Akkoriban ugye nem volt még gumi meg beöntés, meg egyébként sem figyeltek az emberek a higiéniára annyira. A Bibliában például rengeteg alapvető higiéniai előírás is található, amit vallási köntösbe bújtattak, és így kényszerítettek ki.
2016. máj. 24. 22:45
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Én hetero férfi vagyok, nem utálok minden meleget, de leírnám, hogy mi az, ami zavar.

A leszbiket szeretem, a meleg pasikkal sincsen bajom, ha normális. Engem nem undorítanak.

Ami undorít, az a férfiatlanság, abnormális viselkedés, a tipikus bvzifelvonulásos meleg. Meg az olyan transzvesztiták, akikről lerí, hogy férfiak. Fúj.

Sértik a jó ízlést. Tehát az én problémám nem a vonzódásukkal van, hanem inkább a viselkedésükkel és a kinézetükkel egyeseknek. Láttam már helyes fiúkat kézen fogva, nem váltott ki semmilyen undort, de biztos vannak olyan párok, akiknek a láttán a hányinger jönne rám.

2017. febr. 2. 17:17
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

# 22

Ebben igazad lehet. De most már egyre jobban elfogadják őket, hogy az emberek rájönnek, hogy beöntés is létezik a világon meg tisztálkodás.

Simán elképzelhető, hogy ezt simán undorítónak tarthatták az emberek, bár szerintem a heteroszexuális világ sem volt olyan hű de higénikus régen.

2017. febr. 2. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!