Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegeket azért nem szeretik egyes heterók, mert a homoszexualitás biológiailag improduktív, vagyis kizárja az utódnemzés lehetőségét, ami a faj fennmaradása ellen hat? Ez lehet a homofóbia ősi, nem is tudatosuló evolúciós biológiai gyökere?
Én hetero férfi vagyok, nem utálok minden meleget, de leírnám, hogy mi az, ami zavar.
A leszbiket szeretem, a meleg pasikkal sincsen bajom, ha normális. Engem nem undorítanak.
Ami undorít, az a férfiatlanság, abnormális viselkedés, a tipikus bvzifelvonulásos meleg. Meg az olyan transzvesztiták, akikről lerí, hogy férfiak. Fúj.
Sértik a jó ízlést. Tehát az én problémám nem a vonzódásukkal van, hanem inkább a viselkedésükkel és a kinézetükkel egyeseknek. Láttam már helyes fiúkat kézen fogva, nem váltott ki semmilyen undort, de biztos vannak olyan párok, akiknek a láttán a hányinger jönne rám.
# 22
Ebben igazad lehet. De most már egyre jobban elfogadják őket, hogy az emberek rájönnek, hogy beöntés is létezik a világon meg tisztálkodás.
Simán elképzelhető, hogy ezt simán undorítónak tarthatták az emberek, bár szerintem a heteroszexuális világ sem volt olyan hű de higénikus régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!