Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az hogy a meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a meleg nőket elfogadják, míg a meleg férfiakat elítélik?

Figyelt kérdés
2016. máj. 20. 16:54
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Kik fogadják el a meleg nőket és kik ítélik el a meleg férfiakat?
2016. máj. 20. 16:59
 2/9 Pszt! ***** válasza:
79%
A leszbikusokat talán azért bánthatják kisebb arányban, mert az, nagy általánosságban, tetszik a férfiaknak. Ezért is van annyi divat leszbi.
2016. máj. 20. 17:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én egyiket sem ítélem el :)

Mindenki élje úgy az életét ahogy neki jól esik :)

Ha zavar találj ki egy mottót,,az tud csak megbántani aki számít :)

Fogadd el magad,és a világ is nyitni fog feléd :)

A buta sekélyes irigy emberek ítélkeznek más felett :)

Szép Napot Neked :)

N.

2016. máj. 20. 17:01
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
És mert talán a leszbikusok jobban rejtőznek/diszkrétebbek.
2016. máj. 20. 17:08
 5/9 anonim ***** válasza:
75%

Az emberek nem ítélik el jobban a melegeket mint a leszbikusokat, de jobban elítélik a b..ikat.

Hogy van-e különbség? VAN! Egy meleg úgy néz ki mint akármelyik másik férfi, nem rajzolja a szemöldökét stb nem csókolgat más férfit nyilvános helyen csak azért hogy lássák...

Egy leszbikus ugyan ez, ránézésre nőies, nem férfi ruhákat hord stb.

Egy b..zin tisztára látni hogy mi. Az élete hogy felhívja magára a figyelmet akár a kinézetével akár a cselekvésével (Lakatos Márk, Takács Gagastar stb), leszbiknél pedig ugyan ez csak férfias az egész nő és még rá is tesz egy lapáttal.

2016. máj. 20. 17:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
azért mert a nők egymás ny.a.l.á.s.a a pasiknak bejön,míg a saját fajtáját a férfi taposná ugyan ezért. Összetarás NULLA
2016. máj. 20. 18:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
azért mert a nők egymás ny.a.l.á.s.a,a pasiknak bejön,míg a saját fajtáját a férfi taposná ugyan ezért. Összetarás NULLA
2016. máj. 20. 18:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert sok hetero férfi még mindig potenciális partnernek tekinti a leszbikus nőt.
2016. máj. 20. 18:16
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én mindkét nemi irányultságot elfogadom.. Nos az ok, viszont szerintem az lehet, mint amit már sokan mondtak, hogy a férfiak többségének tetszik a leszbikusság.Akkor mi van a nőkkel? A nők többségének is bejön a homokosság..Szóval én inkább arra gondolok hogy a nők azok esetleg diszkrétebbek, míg van sok olyan férfi, aki elég indiszkrét, imádja nyilvánosan vállalni a dolgait. Ilyen nyilván lányok között is van, de kétlem hogy több lenne a férfiakénál..Viszont ezt az is okozhatja hogyha a nőkre gondolnak, akkor bizonyára az juthat eszükbe, hogy gyengéd, érzésekkel teli..Vagyis gyengébb a férfinál, nem lehet durva, vagy éppen undorító, persze olyan nők is vannak minden kétséget kizáróan. Ezek csak feltételezések.. Vannak olyanok akik szeretik kiteregetni nemi identitásukat és párkapcsolatukat, vannak olyanok akik pedig nem, mindez a férfiaknál is megtalálható. De akkor miért is ítélik el jobban a férfiakat? Szerintem itt már csak egy megoldás van és az a külső. Nem mindenkinek jó látvány két férfias, izmos alakot együtt látni. Az már más kérdés ha az egyik illető feminim, de akkor meg azért ítélik el.. Viszont két nő, lágyabb, szebb környezetet biztosíthat, feltételezem.. Nekem igazából tök mindegy ha valaki homoszexuális, leszbikus, hetero, vagy éppen aszexuális nem ez jellemez egy embert. Mindenkit a belső értéke és nem pedig a nemi identitása alapján kéne megítélni/értékelni. Nem tök mindegy kivel bújik ágyba amíg rendes, normális ember? :D
2016. máj. 28. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!