Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy melegnek lehet teljes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy melegnek lehet teljes értékű élete attól még hogy meleg, ugye?

Figyelt kérdés
Gondolok arra hogy házasodhat, munkát vállalhat-e anélkül hogy valamilyen hátrányból indulnánk. Vagy gyereket örökbefogadni és felnevelni mint egy házastárs. Bár az iskolában kicikiznák és talán ezért az egész gyerekkora rossz emlékekkel lenne teli. Na én ezt mondjuk nem szeretném. Van aki még is tud meleg családban élni minden hátrány nélkül vagy ez ma Magyarországon lehetetlen?

2016. máj. 17. 21:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%

Itt Magyarországon nehezebb. Házasság csak a bejegyzzett élettársi kapcsolat. Örökbe fogadni nem tudsz. Ha a párodnak van korábbi kapcsolatából gyereke akit ő nevel azt nevelheted te is de nem lesz a neveden. Az iskolában tuti halálra szekálnák.

Ha ténylegesen boldog életet akarsz élni melegként házassággal, gyerekkel akkor irány külföld!

Remélem hogy megkapod azt amire vágysz! :)

2016. máj. 17. 21:56
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Tévedés.

Örökbefogadni simán lehet viszont jogilag csak egyedülállóként. Ettől még nevelhetitek együtt.

[link]

2016. máj. 17. 21:59
 3/16 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem 20-30 év múlva már Magyarországon is engedélyezik az azonos neműek közötti házasságot és az örökbefogadást. Kb. A fizetések is ennyi idő múlva közelítik meg a nyugati béreket.
2016. máj. 17. 22:17
 4/16 Béla211 ***** válasza:
100%
Sajnos vannak hátrányai ,hogy meleg vagy. És valami kicsit nehezebb elérni ,de azért lehetsz boldog melegként párkapcsolatban.Csak nem kell rettegni ,hogy erre ki ,hogy fog reagálni.Örökbe fogadni lehet de csak egyedül állóként. De sokkal több időt kell várni ,mert a családosokat előnybe részesítik.Én még suliban nem vállaltam fel mondjuk még magamnak sem valótam meg ,hogy meleg vagyok.Csak 20 évesen kezdtem el fiúzni mikor rájöttem ,hogy nekem lánnyal nem megy a sex.Most már lassan 7 éve vagyok együtt a párommal ebből 3 éve együtt élünk egy munka helyen dolgozunk minden ki tudja ,hogy együtt élünk. De az emberek gyávák és nem merik meg kérdezni ,hogy mi is a helyzet. Csak a hátad mögött pletykálnak. És terjesztenek olyanokat aminek jó ha az 50%-ka igaz:D De ez mindenki másnál is így van. Nem kell ehhez melegnek lenni....
2016. máj. 18. 04:30
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
jövőre költözünk külföldre a barátommal. annak reményében, hogy sétálhatok vele kézenfogva az utcán feltűnés nélkül vagy akár meg is puszilhatom:D de itt sem rossz egyáltalan, nagyon boldogok vagyunk:)
2016. máj. 18. 07:35
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyedülállóként, nagy házban élve,ha örökbe fogadni szeretne valaki mik a feltételek?
2016. máj. 18. 12:20
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lehet teljes értékű életet élni. Itt Magyarországon is, nem szükséges ehhez külföldre költözni.

A gyereknek akkor lenne rossz emlékekkel teli a gyerekkora, ha árvaházban nőne fel.

2016. máj. 18. 12:47
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés,hol lakik valaki. Legjobb külföldi nagyváros. Utána Budapest,és a vidék főleg falu az a legrosszabb.
2016. máj. 19. 11:44
 9/16 anonim ***** válasza:
79%

Kérdés az hol laksz.

London a legjobb hely mi ott élün ka párommal itt senkit nem érdekel semmi.

Van egy csomó meleg pár, meg single meleg haver akikkel kerti partizunk, meg összejárunk- no sex, csak haverság.

Budapest nagyon elmaradott de mindenféle téren.

Örökbefogadás- még hetero pároknak sem adnak gyereket évek kellenek hozzá.

Vidéken ha vannak krízis helyzetű anyukák azok lemondhatnak a születendő gyerekükről a te javadra, nincs meghatározva hogy hetero vagy meleg pár vagy single javára.

És ezeket a krízis helyzetű anyukákat ki ismeri?? A vidéki kórházak igazgatói...ők kapják zsebbe a 10 milliót mert kb annyiért jutsz hozzá egy olyan gyerekhez akinek jobb esetben egy csélcsap 16 éves tini az anyukája, rosszabb esetben egy drogos, egyfogú, alkesz...

Szóval lehet mondani hogy ami törvényes az Mo-n nem működik.

Pult alól juthatsz gyerekhez, de ha kijössz Londonba és van pénzed, egy béranya segítségével simán lehet saját gyereked is §-es akadálya nincs.

Csak $$$.

2016. máj. 19. 15:18
 10/16 anonim ***** válasza:
84%

Jeckyll - lexarják hogy nagy ház, hogy egyedül vagy ketten álltok, hetero párok sem kapnak gyereket, a 0-2 év közötti fehér bőrű gyerekre akár 10 évet is kell várni. Teljesen felesleges.

Ha cig.ny gyerekkel is beéred akkor is kell 10 év mert 0-2 éves gyereket mindenféle hercehurca árán adnak, belemásznak a magánéletedbe, mindenbe az alapítványok meg ebből csinálnak pénzt, itt minden a pénzre megy ki.

Ismerek olyat aki ezzel foglalkozott évekig, mármint dolgozott ilyen körökben.

Ha akarsz gyereket, inkább egyezz meg egy nővel, aki szeretne vagy béranya Londonba, és akkor jogilag egyedüla tiéd és a párodé.

2016. máj. 19. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!