Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A fiúk/férfiak mért ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk/férfiak mért ilyen sértődékenyek?

Figyelt kérdés
Volt két srác is akit meguntam es nem írtam vissza nekik egy hétig(csak egy hétig) és utána meg dumáltam volna velük és besértődtek ezen...és ezért elveszítettem őket!!!! Vagy mit csinaljak ilyenkor? Mit javasoltok?
2016. máj. 10. 17:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért ilyenek mert úgy kezeled őket mint a tárgyakat. Amikor van kedved akkor álljanak azonnal rendelkezésre, amikor meg unod őket, akkor el vannak dobva. Ha magadtól nem látod mi ezzel a baj, akkor ott nagy gondok vannak. Te hogy éreznéd magad, hogy téged UNNÁNAK MEG?? Tudod a világ nem olyan hogy mindent megkapsz amit akarsz, áldozatot is kell hozni és dolgozni érte.
2016. máj. 10. 18:21
 12/14 A kérdező kommentje:
Wooow...szép hozzászólások...öhmm a hercegnös tetszett 😂😂 amugy csak nem értem szimplán hogy a melegek mért ennyivel érzelmesebbek, mint a heterók...
2016. máj. 10. 20:56
 13/14 October15 ***** válasza:
100%
Pl mert alaphangon elvannak bszva? De ez nem melegség kérdése én is elküldenélek Vietnamba bombát kapálni ha 1 hétig szrnál a fejemre. :D
2016. máj. 11. 02:49
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én se szarnálak le, ha így bánnál velem? Mi az hogy nem válaszolsz, ha írnak, utána meg, amikor van kedved hozzá persze rájuk írsz. Ez nem sértődöttség, csupán senkinek sem esik jól, ha kutyába se nézik őket. A heteroknál, honnan veszed, hogy más a helyzet?
2016. máj. 11. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!