Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg, bi srácok, mi a véleményetek az ilyen hajról?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek az ilyen hajról szőrtelen vékony fiatal twink (nyunyo) srácoknál?
2016. máj. 7. 19:15
1/20 anonim válasza:
Vannak arcok, amiken jó. Szerintem neked is egészen jól áll😄
2/20 A kérdező kommentje:
A képen nem én vagyok, én csak a nyáron tervezem befesteni, és ilyenre megcsinálni piercinggel együtt. Akiknek mondtam, azok szerint jól nézne ki nekem is, csak még nem mozgok elégé meleg körökbe, hogy onnan is kapjak vissza jelzést e felől.
2016. máj. 7. 19:42
3/20 anonim válasza:
Ha küldenél képet az arcodról, akkor jobban meg lehetne állapítani
5/20 anonim válasza:
Nem tetszik. A piercing pedig külön taszító számomra.
20/F
6/20 anonim válasza:
Jónak tűnik, bár gondolkodhatnál szerintem rézvörösben is, esetleg dirty blondban is. Viszont ez attól is függ, hogy milyen sötét a bőröd.
ui: Hova tervezed a pc-t? :D (Nekem az ajkam alatt van középen egy labret pc. ;) )
7/20 A kérdező kommentje:
A rézvörös az nagyon távol áll tőlem, ugyan akkor ez a dirty blond jól néz ki, lehet a 2-t kéne valahogy ötvözni, de nem tudom hogy lehetséges-e ez, még nem csináltam ilyet. A nyáron tervezem, ahogy a piercinget is, hogy suliba már úgy mehessek vissza, szóval addig van időm ezeket minél jobban kitalálni.
2016. máj. 7. 20:53
8/20 anonim válasza:
A dirty blond-os megoldás nekem is jobban tetszik. Biztos édes lennél nagyon :)
23/F
9/20 A kérdező kommentje:
Például ez jobb, vagy inkább valahol a kettő között?
[link] (a képen ugyan az a srác van mellékesen mint a kérdésben lévő képen)
2016. máj. 7. 21:24
10/20 anonim válasza:
Fuu de sárgás az alapozója. Eeew.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!