Srácok! Mit gondoltok egy ilyen extrémebb hajról?
Figyelt kérdés
unom a hajam nem kicsit, szeretnék már valami újítást, ez a forma és szín tetszik nagyon [link]
esetleg ez, a színes csíkok nélkül: [link]
vélemény?
2009. dec. 17. 05:02
1/12 anonim válasza:
nekem az első nagyon bejön, a második annyira nem.
szerintem az elsőt csináltasd meg magadnak:D
16/f
3/12 anonim válasza:
nem extrém, minden átlag buta liba ilyen fejjel szaladgál.
4/12 anonim válasza:
Ez extrém? Minden emo/scene kiscsajnak ilyen van. Ha te is az vagy akkor jó lesz. Ha nem akkor inkább normálisat csináltass.
5/12 anonim válasza:
Ezek már tényleg nem számítanak extrémnek, de ha mindenképp ezek közül szeretnéd megcsináltatni valamelyiket, akkor legyen inkább az első. A második szerintem nagyon gáz, ne nézz már ki úgy, mint akinek egy gyerek kezdett szórakozni a hajával vízfestékkel...
6/12 anonim válasza:
Hát csíkok nélkül, semmi extra nincs benne XD
Nekem volt lila, és rózsaszín frufrum, oldalt, ahol felvolt nyirva, kék hajam volt, felül szőke, alul fekete...
na ez mondható extrémnek. O.o
7/12 A kérdező kommentje:
2009. dec. 19. 03:41
8/12 anonim válasza:
ISTENI*________* IMÁDOM a hajait:D=) amugy ez a csaj fentvan az msnemen loool xD:)
9/12 anonim válasza:
Ilyen hajjal minden emonak fogsz tetszeni csak igazi pasiknak nem.
10/12 A kérdező kommentje:
mi az msnje???
2010. jan. 5. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!