Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lányok kedvelt idézete ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok kedvelt idézete ez (lent). Csak szerintem meleg-jelmondat-csengése van!?

Figyelt kérdés
"Férfi és nő. Hogy érthetnék meg egymást? Hisz mind a kettő mást akar - a férfi nőt - a nő férfit."

2016. máj. 4. 21:51
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Arra utal, hogy egy átlagos férfi és nő bele van erőltetve ebbe a szerepbe, hogy egymásnak kelljenek. Holott a költő szerint lehet, hogy két azonos nemű jobban megérti egymást.
2016. máj. 4. 21:53
 2/13 anonim ***** válasza:
91%

Hú, de utálom ezt az idézetet, mindenhol előhozzák. Szegény Karinthy, pedig írt jó kis verseket. Ami még idegesít tőle: "Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor ember vagyok. Ha bejön egy nő, akkor férfi lettem. És annyira vagyok férfi, amennyire nő az, aki bejött a szobába."

Egyedül nem lehetsz férfi...sem akkor, ha férfi jött a szobába. Na köszönöm.

2016. máj. 4. 22:06
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy mindig is foglalkoztatott, hogy Karinthy és Kosztolányi között történt-e valami. Nagyon jó barátok voltak. Viszont azt gondolom, heterók voltak mindketten.
2016. máj. 4. 22:08
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Vagy biszexuálisak. :)
2016. máj. 4. 22:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi utal ebben a melegségre? Szerintem semmi..
2016. máj. 4. 23:20
 6/13 A kérdező kommentje:

Leírtam, az a gondolatvilág lehet mögötte (nem biztos), hogy a férfi a nőt, és a nő a férfit nehezen érti meg a különböző nemiség miatt. Viszont hiányzik a gondolatmenet folytatása, hogy két azonos nemű meg megértené egymást (a vonzalmak terén is, mert alapvetően erről szó az idézet).

Számomra akkor nyeren ez igazolást, ha Karinthyról kiderülne, hogy vonzódott a saját neméhez, mint ahogy fentebb is írták, Kosztolányival lehetett viszonya.

2016. máj. 4. 23:45
 7/13 anonim ***** válasza:
92%
Karinthy imádta a nőket, a felesége is kifejezetten egy vamp típusú, nagyon szép nő volt. Szóval nem kellene ebbe mindenféle olyat belelátni, ami nincsen benne.
2016. máj. 5. 00:18
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A felesége meg imádta a férfiakat.
2016. máj. 5. 00:24
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Senki sincs beleerőltetve abba, hogy kit akarjon. A heterók ösztönösen akarják a másik nemet, mint ahogy a melegek is a saját nemüket. Azt hiszem, ha elvárod, hogy téged elfogadjanak, akkor az is elvárható, hogy ne mondj ilyen butaságot, hogy "beleerőltetik". Legfeljebb azokat a melegeket akik félnek felvállalni magukat.
2016. máj. 5. 13:35
 10/13 A kérdező kommentje:
Utolsó: igen, erre céloztam, hogy a nagy társadalmi elvárások miatt igenis a melegek sem vesznek tudomást sokáig másságukról. Karinthynál is lehetett ilyesmi.
2016. máj. 5. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!