Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már kínai vagy bármilyen ázsiai sráccal?
voltam, egy koreai sráccal, olaszországban ismertem meg, tánctáborban. nem volt kicsi neki, átlag méretű volt
22,passziv
Aki szerint már a 13-14 is átlag, akkor igen, nekik is tényleg átlagos van. De 15 centinél többet én még nem láttam. Szerintem az átlag méretük olyan 11-13 cm inkább. Ez az ábra szerintem jól leírja a valóságot:
1 inch = 2,5 cm
Mondjuk az tetszett, hogy szinte mindegyiknek állt a kukija amikor dugtam őket és lehetett verni nekik közben.
Fél évet dolgoztam és éltem Vietnamban, ahol minden jól kinéző fiatal vágott szeműt felhúztam a farkamra, akin lyuk volt :) (15 lány, 6 fiú)
26/F, biszex
Mi ez a mocsok sok lepontozás?
Felőlem engem is lepontozhattok csak könyörgöm valaki a lepontozók közül mondja már el hogy mire fel jött ez a sok "lefelé kéz". Nem értem. Ti milyen válaszokat vártok? Sosem láttatok még ázsiai farkat élőben? Miért kell lepontozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!